ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Μαζί με τον κόσμο για τη νίκη..."

Ο Ηλυσιακός υποδέχεται (30/4, 16.00) τον ΚΑΟΔ και θέλει τη νίκη, ώστε να "κλειδώσει" την παραμονή του στην Α1, με τον Γιώργο Ζευγώλη και τον Παναγιώτη Καυκή να απευθύνουν κάλεσμα στους "κιτρινόμαυρους" φιλάθλους για να δώσουν το παρών στην κρίσιμη... μάχη της 25ης αγωνιστικής.

"Σε αυτά τα παιχνίδια δεν παίζουν ρόλο οι τεχνικές λεπτομέρειες και τα πλάνα, όσο η θέληση των παιδιών να πάρουν ό,τι αξίζουν και πάλεψαν γι’αυτό ένα χρόνο τώρα. Η ομάδα έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει την παραμονή της στην Α1 μαζί

με τον κόσμο της και πιστεύω ότι τα παιδιά θα δώσουν ό,τι έχουν για να πάρουμε τη νίκη. Ξέρω ότι ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό μας και είμαστε πανέτοιμοι για να δώσουμε μια μεγάλη και κρίσιμη μάχη", δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης.

Ο Παναγιώτης Καυκής από την πλευρά του πρόσθεσε πως "δεν υπάρχουν λόγια… Ο αγώνας με τον ΚΑΟΔ είναι χωρίς αύριο. Νικάμε και κατακτάμε τη σωτηρία μας. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Θέλω από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και όλοι μαζί στο τέλος να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην Α1".

Keywords
Τυχαία Θέματα