ΙΣΠΑΝΙΑ | Νίκη για Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, τραυματίστηκε ο Τζαβάι

Με τα κυριακάτικα παιχνίδια συνεχίστηκε η 32η αγωνιστική της ACB, όπου στην αυλαία της σημερινή αγωνιστικής, η Μπαρτσελόνα νίκησε τη Μπανταλόνα με 80-59 και η Μούρθια έχασε από την Κάχα Λαμποράλ με 95-98. Πλήγμα για τους "μπλαουγκράνα" ο τραυματισμός του Τζαβάι στο πέλμα, πέντε μέρες πριν τον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ.

Στη Βαρκελώνη, οι γηπεδούχοι με ένα ξεσπασμα στη τρίτη περίοδο έκαμψαν την αντίσταση της Χοβεντούν και μετέτρεψαν το "εύθραυστο"

32-30, σε 59-46 στο τέλος της τρίτης περιόδου και ουσιαστικά, "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη. Καλύτερος για τους γηπεδούχους ήταν ο Έραζεμ Λόρμπεκ με 17 πόντους, ενώ από την πλευρά της Μπανταλόνα ο Κόρεϊ Φίσερ με 12. Ο Νέιθαν Τζαβάι αποχώρησε με τραυματισμό στο πέλμα και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του, αλλά ήδη υπάρχει ανησυχία καθώς απομένουν μόλις πέντε μέρες για το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα στο Λονδίνο και τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια Ρεάλ Μαδρίτης που είχε εύκολο έργο εναντίον της συμπολίτισσας Εστουντιάντες, νικώντας τη με 93-80, χαλαρώνοντας λίγο στην τέταρτη περίοδο. Ο Νίκολα Μίροτιτς με 18 πόντους ήταν ο καλύτερος της "βασίλισσας", που είναι πρώτη στη βαθμολογία.

Η Κάχα Λαμποράλ πέρασε από την έδρα της Μούρθια με 98-95 και είναι δεύτερη έχοντας 25 νίκες. Ο Αντρές Νοτσιόνι είχε 26 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ 15 και 14 πόντους είχαν οι Ματσέι Λάμπε και Νεμάνια Μπιέλιτσα για τη γηπεδούχο Μούρθια.

Τα αποτελέσματα της Κυριακής (5/5)

Μπαρτσελόνα - Μπανταλόνα 80-59

Μούρθια - Κάχα Λαμποράλ 95-98

Ρεαλ Μαδρίτης - Εστουντιάντες 93-80

Κανάριας - Φουενλαμπράδα 81-71

Γκραν Κανάρια - Λαγκούν Άρο 66-59

Keywords
Τυχαία Θέματα