ΙΣΠΑΝΙΑ | Βασιλειάδης vs Μπράμος, σημειώσατε 1!

Βάσκικο χρώμα είχε ο "ελληνικός" εμφύλιος μεταξύ της Μπιλμπάο και της Γκραν Κανάρια! Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη επικράτησε πιο εύκολα απ' ότι φανερώνει το τελικό 78-72, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έπαιρνε δια πυρός και σιδήρου τη νίκη απέναντι στην Βαλένθια με 76-72.

Η ελληνική παροικία των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Μαυροειδή δεν... χαρίστηκε στον Μάικ Μπράμο και με σαρωτική εμφάνιση τουλάχιστον για 35 λεπτά δεν άφησε περιθώρια στην Γκραν Κανάρια να την αμφισβητήσει. Το τελικό 78-72 είναι πλασματικό μιας

και η διαφορά άγγιξε μέχρι και τους 20 πόντους, ωστόσο οι Βάσκοι πάτησαν "φρένο" και η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά βρήκε την ευκαιρία να ψαλιδίσει τη διαφορά και εντέλει να γνωρίσει... αξιοπρεπή ήττα.

Στην προσωπική ελληνική μονομαχία μεταξύ των Βασιλειάδη και Μπράμου, ο γκαρντ-φόργουορντ της Μπιλμπάο βγήκε κερδισμένος κατά κράτος, αφού σημείωσε 10 πόντους, όντας δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με θετικότατη εμφάνιση. Αντίθετα, ο ομογενής γκαρντ-φόργουορντ της Γκραν Κανάρια ήταν ωσεί παρών καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, μένοντας άποντος. Πολύ καλή ήταν και η παρουσία του Δημήτρη Μαυροειδή, που κέρδισε πολλές μάχες και πέτυχε 7 πόντους.

Τα σημερινά αποτελέσματα (1/4):

Μπιλμπάο - Γκραν Κανάρια 78-72

Μούρθια - Ζαραγόσα 76-62

Εστουντιάντες - Καχασόλ 64-77

Μπανταλόνα - Βαγιαδολίδ 83-73

Αλικάντε - Κάχα Λαμποράλ 72-71

Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 76-72

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάλαγα

Μανρέσα - Λαγκούν Αρο

Keywords
Τυχαία Θέματα