ΙΤΑΛΙΑ | Ανανεώνει ο Γιούρακ, πρόταση σε Ρόκα

Πολύ κοντά στην πραγματοποίηση ενός εκ των δύο βασικών στόχων προτεραιοτήτων της βρίσκεται η Μπιέλα, καθώς έχει έρθει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του πολύπειρου Γκόραν Γιούρακ, ενώ παράλληλα έκανε και πρόταση στον Μέισον Ρόκα!

Δύο μεγάλα στοιχήματα είχαν βάλει οι άνθρωποι της Μπιέλα για αυτό το καλοκαίρι. Την παραμονή του Λίνου Χρυσικόπουλου και του γνώριμού μας από τη θητεία του στον Ολυμπιακό,

Γκόραν Γιούρακ!

Το ένα είναι ήδη πολύ κοντά στο να επιτευχθεί, αφού -όπως γνωστοποίησε ο τζένεραλ μάνατζερ της ιταλικής ομάδας, Μάρκο Ατριπάλντι- ο "μπαρουτοκαπνισμένος" Σλοβένος φόργουορντ είναι θετικός στην παραμονή του και εντός των προσεχών ημερών -ή και ωρών!- αναμένεται να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο!

Παράλληλα, η Μπιέλα κινείται και στο μεταγραφικό παζάρι και μάλιστα δυναμικά, καθώς έκανε πρόταση στον μέχρι πρότινος φόργουορντ-σέντερ της Εμπόριο Αρμάνι, Μέισον Ρόκα!

"Εχουμε κάνει πρόταση στον Ρόκα. Είναι αλήθεια ότι μας αρέσει πολύ!", υπογράμμισε ο Μάρκο Ατριπάλντι στην "Biellese" για τον 35χρονο Ιταλοαμερικανό άσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα