ΚΑΒΑΛΑ | "Όλοι μαζί για πάντα στην Α1"

Χθες (10/10) το βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της Καβάλας με τους φιλάθλους της ομάδας να δίνουν βροντερό παρών στην αίθουσα Λυδία του ξενοδοχείου Lucy και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Παπακωνσταντίνου, να δηλώνει πως ο σύλλογος είναι ένας υγιής πνεύμονας του ελληνικού μπάσκετ και στοχεύει να μείνει για πάντα στην Α1.

Η ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Την επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας και των καλαθοσφαιριστών της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, για

την αγωνιστική περίοδο 2012-13 στη Basketleague, πραγματοποίησε την Τετάρτη το βράδυ ενώπιων των τοπικών μμε και πλήθος φίλων της στην κατάμεστη αίθουσα «Λυδία» του ξενοδοχείου «Lucy» η Καβαλιώτικη ΚΑΕ

Τη νέα φανέλα της ομάδας, παρέδωσε στα χέρια του αρχηγού της Ομάδας, Χριστόφορου Στεφανίδη, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ.Κώστας Παπακωσταντίνου, που μεταξύ των άλλων είπε: «Για μας είναι η 5η χρονιά στην Α1 και ήμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιʼ αυτό. Καθιερωθήκαμε δίκαια θεωρώ στην Α1 και δείξαμε πως η Καβάλα είναι ένας υγιής πνεύμονας του ελληνικού μπάσκετ. Φέτος στήσαμε μία νεανική ομάδα, με βάση τους έλληνες παίκτες και για πρώτη φορά θα πάρουμε μέρος στη Βαλκανική Λίγκα, διαφημίζοντας και την ομάδα, αλλά και την πόλη, που περιβάλλεται από Βαλκανικές χώρες, στηρίζοντας έτσι και προωθώντας τον τοπικό τουρισμό, που κατά βάση προέρχεται από τη βαλκανική χερσόνησο. . Σας θέλουμε όλους κοντά μας, άλλωστε δεν είναι τυχαίο το motto της ομάδας, «Όλοι μαζί για πάντα στην Α1».

Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ

Ο κ.Παπακωσταντίνου, εξάλλου, παρουσίασε και τα νέα μέλη του Δ.Σ. της ΚΑΕ, δηλ. το νέο αντιπρόεδρο της ομάδας, κ.Βασίλη Μακρή, πολιτικό μηχανικό, και τα μέλη, το δικηγόρο, κ.Νίκο Κακουλίδη, το γιατρό, κ.Θέμη Τεμεκονίδη. Επίσης, παραστάθηκε και ο γιατρός της ομάδας, κ.Γιώργος Τσοκτουρίδης, τον οποίο ο πρόεδρος και γενικότερα η διοίκηση, συμβουλεύεται και επί διοικητικών θεμάτων.

Το φετινό ρόστερ της Ε.Κ.Καβάλας

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το νέο ρόστερ της ομάδας, καθώς και τα νούμερα που θα φορούν στις φανέλες, ειδικότερα : Νο4 Στήβ Πάνος, Νο5 Τζέϊμς Νάναλι, Νο7 Δημήτρης Καλαμπάκας, Νο8 Σωτήρης Μανωλόπουλος, Νο9 Νίκος Στυλιανού, Νο10 Χριστόφορος Στεφανίδης, Νο11 Τζέϊμς Φίαρς, Νο12 Νίκολα Πιεβάλιτσα, Νο13 Γιάννης Καραθανάσης, Νο14 Πέτρος Βελισσαρίου, Νο15 Νεμάνια Μίτροβιτς, Νο16 Θωμάς Αράπης, Νο17 Μπόγιαν Κρτσέφσκι, Νο18 Γουϊλιαμ Κόλεμαν, Νο19 Σιμεόν Ιλίεβ.

Το προπονητικό τήμ: Κρίς Χουγκάζ, Στέλιος Σχοινάκης, Ηλίας Μωσαϊδης, Νίκος Πενταζίδης (τημ μάνατζερ) Θωμάς Γαζέτης (γυμναστής), Πασχάλης Κασάπης (φυσιοθεραπευτής), Ιωσήφ Μιχαηλίδης (φυσιοθεραπευτής), Γιώργος Τσοκτουρίδης (γιατρός), Αντώνης Κρίτος (φροντιστής).

Την όλη εκδήλωση συντόνισε και παρουσίασε το γραφείο τύπου της KAE με επικεφαλής τον δημοσιογράφο κ. Γιώργο Νελόπουλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα