ΚΑΒΑΛΑ | Πρίφτης: "Η φυγή του Ο' Μπράιαντ αλλοίωσε την χημεία μας"

Για τις απώλειες που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα λόγω των πολλών τραυματισμών μίλησε ο Δημήτρης Πρίφτης και τόνισε πως αυτό που η Καβάλα σκέφτεται πλέον είναι το ματς της Τετάρτης με τον ΚΑΟΔ.

"Για μας το πρόβλημα δεν είναι η ήττα αλλά το γεγονός ότι έχουμε τρεις τραυματίες από τον σημερινό αγώνα (σ.σ. Σίμτσακ, Τέιλορ, Καραποστόλου) ενώ προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν και οι Γεωργάκης, Καραθανάσης και Αράπης κάτι που δυσκολεύει την προσπάθεια μας

ενόψει και του παιχνιδιού της Τετάρτης με τον ΚΑΟΔ που είναι πολύ κοντά. Η φυγή του Ο' Μπράιαντ αλλοίωσε την χημεία που είχαμε βρει στον δεύτερο γύρο. Ήρθε ένας καινούργιος παίκτης ο Γκεοργκίεφ που είναι αθλητικό παιδί, έχει ταλέντο αλλά δεν διαθέτει την εμπειρία να μας βοηθήσει άμεσα. Θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί ενώ υπάρχει πρόβλημα και στην επικοινωνία με τα αγγλικά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. θα δούμε πως είμαστε αύριο με την υγεία των παικτών", είπε ο Έλληνας τεχνικός.

Από την πλευρά του o Χριστόφορος Στεφανίδης τόνισε: "Ηρθαμε για τον αγώνα με τον Άρη, έχοντας πλήρη αυτογνωσία του πόσοι είμαστε και πόσο μεγάλο παιχνίδι πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε στο Αλεξάνδρειο. Γνωρίζαμε επίσης ότι θα πρέπει να κάνουμε αλχημείες στη διάρκεια του παιχνιδιού ειδικά κοντά στο καλάθι. Μέχρι ενός σημείου τα καταφέραμε να είμαστε μέσα στο ματς. Στα αποδυτήρια όμως υπάρχουν τρεις παίκτες που είναι τραυματίες και αυτό που σκεφτόμαστε είναι πως θα είναι έτοιμοι για την Τετάρτη. Ο Άρης κέρδισε δίκαια και έπαιξε καλύτερα από μας. Κάναμε προσπάθεια αλλά δεν ήταν αρκετή. Τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να ανασυνταχθούμε για την Τετάρτη. Η ομάδα κάνει πράγματα έξω από τη λογική στον δεύτερο γύρο κι όταν λέω ανασύνταξη εννοώ την υγεία που πρέπει να έχουν οι παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ. Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ είναι ένας "τελικός" για τα πλέι οφ".

Keywords
Τυχαία Θέματα