ΚΟΣΜΟΣ | Το "αστέρι" που δεν άφησαν να λάμψει στο ΝΒΑ (vids)

Το όνομά του είναι Pat Robinson ή όπως είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο... "Pat The Roc". Aπό πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το μπάσκετ και όνειρό του ήταν να ξεχωρίσει. Και το κατάφερε! Όχι όμως με τον αναμενόμενο τρόπο.

Δεν έγινε ποτέ "αστέρας" του ΝΒΑ -αν και προσπάθησε- για έναν και μόνο λόγο... Του είπαν πως αυτό που θέλει να κάνει δεν ταιριάζει στα πρότυπα του ΝΒΑ. Αυτό που ήθελε ήταν να φέρει στο μπάσκετ καινούργιες κινήσεις που

θα το έκαναν ακόμη εντυπωσιακότερο και το κατάφερε!

Ο Pat έχει πλέον αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς φίλους ανά τον κόσμο και έχει αναγνωριστεί ως ένας, αν όχι ο καλύτερος, χειριστής της μπάλας παγκοσμίως.

Κατέκτησε τον κόσμο του Streetball, κέρδισε πολλά συμβόλαια ως κεντρικό πρόσωπο σε πολλές διαφημιστικές καμπάνιες αθλητικών ειδών, αλλά προσφέρει και σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο σε όλο τον κόσμο και ειδικά στην Αφρική.

Δεν είναι όμως εγωιστής... Στην επίσημη ιστοσελίδα του (www.pattheroc.com) μπορεί κανείς να δει τον Pat να μοιράζεται τα μυστικά του.

Κάποιες από τις "signature moves" του, είναι η cyclone, το DC crossover και το overyonder, αλλά αυτές που τον έκαναν διάσημο είναι τα crazy legs και η Kick pass.

Το "μότο" του είναι "Anything Is Possible" και το 2001 ο Pat έγινε ιδρυτής του ομώνυμου μη κερδοσποπικού οργανισμού με τον οποίο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και στηρίζει νέα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το όνειρό τους, όπως ακριβώς ο Pat The Roc!

Keywords
Τυχαία Θέματα