ΚΥΠΕΛΛΟ | Τσαγκρώνης: "Η βία δεν χωρά στο αθλητικό κίνημα"

Έναν τελικό που θα παιχτεί καθαρά στον αγωνιστικό χώρο μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού και όχι ανάμεσα στους φιλάθλους των δύο αιωνίων, επιθυμεί να δει ο Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

"Συγχαρητήρια στις δύο ομάδες και καλή επιτυχία. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή και πρέπει να δώσουμε ένα μήνυμα ότι δεν χωρά η βία στο αθλητικό κίνημα. Πέρυσι κάναμε ένα βήμα, να το ολοκληρώσουμε φέτος. Ο αγώνας πρέπει να

γίνεται στο παρκέ και να μην επικεντρώνεται στις κερκίδες. Οι παίκτες είναι τόσο έμπειροι που η παλιά λογική του έκτου παίκτη δεν προσφέρει τίποτα, παρά μόνο δημιουργεί καταστάσεις. Να σημειώσουμε πως 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα θα κλείσουν οι πόρτες. Αν προσέλθει κάποιος με εισιτήριο και ταυτότητα που δεν ταυτοποιείται με τις καταστάσεις, δεν θα μπορεί να μπει στο γήπεδο. Ζητώ τη συνδρομή του Τύπου και κυρίως των οπαδικών ΜΜΕ. Δεν χρειάζονται τίτλοι που εξεγείρουν τα πνεύματα και οι δηλώσεις θα πρέπει να είναι σε ήπιο κλίμα".

Για τη μικρή παρουσία του κόσμου: "Είναι ένα ζήτημα που προβληματίζει όλους μας. Φυσικά θα θέλαμε να διοργανώσουμε ένα Final 4, αλλά οι συνθήκες που επικρατούν δεν μας το επιτρέπουν. Πέρυσι κάναμε ένα βήμα, αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω πως σύντομα θα είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε και Final 4 και Final 8".

Keywords
Τυχαία Θέματα