ΜΑΡΟΥΣΙ | Λινάρδος: "Οι μέρες που απομένουν φαντάζουν αιώνας"

Πως έχει κουραστεί δήλωσε ο Νίκος Λινάρδος μετά το παιχνίδι με τον Άρη αλλά τόνισε πως η ομάδα του Αμαρουσίου θα συνεχίσει να παλεύει ως το τέλος.


"Σήμερα έπαιξα απέναντι σε δυο ανθρώπους (σ.σ. Αλεξανδρή, Μανωλόπουλο) που μοιραστήκαμε μεγάλες χαρές με το Μαρούσι. Αισθάνομαι ντροπή, αγανάκτηση και θυμό γιατί αυτή η ομάδα έχει αφεθεί στα χέρια τριών προπονητών, ενός γυμναστή και κάποιων φιλότιμων παιδιών που παίζουν ώστε τη νέα χρονιά να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο… Ο Άρης

κέρδισε δίκαια το παιχνίδι".

Εν συνεχεία ο Νίκος Λινάρδος αποκάλυψε ότι ο Λάμπρος Τσόντζος θα "μετακομίσει" στις ΗΠΑ αφού έγινε δεκτός από το Πανεπιστήμιο ΜΙΤ: "Θέλω να συγχαρώ δημόσια τον Τζόντζο αφού το δέχτηκε ένα από τα καλύτερα Πανεπιστήμια στην Αμερική, το MIT. Εύχομαι και άλλα παιδιά να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Λάμπρου. Οι μέρες που απομένουν ως τη λήξη της κανονικής περιόδου φαντάζουν σαν αιώνας για μας… Έχω κουραστεί όμως θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ως το τέλος" , δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Στέλιος Παπαφλωράτος είπε με την σειρά του: "Η ομάδα μου έκανε σήμερα την προσπάθειά της. Εμείς σαν Μαρούσι παλεύουμε όλα τα ματς. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μας για τις ευκαιρίες που μας δίνουν. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα