Ελασσόνα-ΑΟ Καρδίτσας 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή το ντέρμπι κορυφής στον 4ο όμιλο, καθώς Ελασσόνα και ΑΟ Καρδίτσας έμειναν στο 1-1.

Βέβαια, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ο βαθμός της ισοπαλίας είναι επιτυχία για τον ΑΟΚ, καθώς από το 37’ έπαιζε με δέκα παίκτες. Στο γήπεδο βρέθηκαν περίπου 600 φίλοι των γηπεδούχων και 100 οπαδοί από την Καρδίτσα, δημιουργώντας ωραία ατμόσφαιρα.

Η Ελασσόνα στο 33’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καραΐσκου από τον Καραγιώργο με τον Φλίγκο να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0. Και σα να μην έφτανε αυτό για την Καρδίτσα,

ο Γκόλιας στο 37’ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα κι έμεινε με δέκα παίκτες. Οι γηπεδούχοι στο 6' και το 45’ είχαν δοκάρι με τον Φλίγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΚ προσπάθησε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει και το κατάφερε στο 73’ με τον Κουκούλη για το 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τον ΠΟΕ να παραμένει στο +3.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ: Μπαϊμάκης, Αποστολόπουλος (83' Αλεξανδρής), Τζωρμπατζάκης, Ντουτσαρίδης, Αποστόλου, Σκλάβος (74' Μουρατίδης), Χάμος, Φλίγκος (58' Αριανούτσος), Χατζηβαλσάμης, Καραϊσκος, Ρόππας

ΑΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Τρούκης, Καραγιώργος (46' Τσιρογιάννης), Τσέλιος, Πάτρας, Κουκούλης, Γκόλιας, Κοντοβάς (90' Καλουδιώτης), Παππάς, Κρανιώτης (91' Τσαρτσαράς), Μεσιακάρης, Κόκκινος.

Keywords
Τυχαία Θέματα