ΝΟΤΟΣ | Περτέσης: "Ο κόσμος του Ιωνικού θύμισε παλιές εποχές"

Ο Ιωνικός Νικαίας επέστρεψε στη Β' Εθνική, μετά από πολλά χρόνια.

Στο κλειστό του Σπόρτιγκ και στο μπαράζ με τον Εθνικό, πέρα από τους πολυπληθείς φίλους του, στο πλευρό του ήταν και μεγάλες μορφές του παρελθόντος. Ανάμεσά τους ο Λάκης Περτέσης (δεξιά στη φωτό), παλαίμαχος παίκτης και πρώην προπονητής του Ιωνικού, πάνω από όλα, όμως, υποστηρικτής της ομάδας: "Χάρηκα για την παρουσία του κόσμου. Θυμήθηκα τις παλιές καλές εποχές της Νίκαιας. Τότε που δεν πέρναγε κανείς από τους μεγάλους από τον Πλάτωνα. Χάρηκα επίσης που συνάντησα πολλά πρόσωπα που μου θύμησαν

τα παλιά του Ιωνικού (Τσεφαλάς, Συμεωνίδης, Βεκιάρης, Κεφαλάς, Εμιρτζόγλου,Ταρεσόπουλος). Χάρηκα, βέβαια, πάνω από όλα, που ανέβηκε ο Ιωνικός", είχε να μας πει ο Περτέσης, ο οποίος συμπλήρωσε, αναφερόμενος στη διοίκηση: "Η διοίκηση είναι νοικοκυρεμένη, σοβαρή και υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν δύο άτομα με οικονομική επιφάνεια να τους πλαισιώσουν, να γίνουν πολύ ανταγωνιστικοί. Μακάρι ο Γιώργος Σπανός να ήταν μπασκετόφιλος καθώς πρόκειται για έναν επιχειρηματία με οικονομική επιφάνεια αλλά και συνέπεια στις πληρωμές του".

Ο Περτέσης έθεσε εαυτόν στη μεγάλη προσπάθεια, που γίνεται: "Εμείς οι παλαίμαχοι που έχουμε ιδρώσει την φανέλα, νομίζω ότι έχουμε το δικαίωμα να μιλήσουμε εκφράζοντας τις απόψεις μας σχετικά με το μέλλον του Ιωνικού. Θα ήταν καλό να γίνει ένα μάζεμα (Γιαννάκης, Αλεξανδρίδης) ώστε να μπορέσουμε να πούμε τις προτάσεις μας. Εγώ από την πλευρά μου είμαι στην διάθεση της διοίκησης οποτεδήποτε το θελήσει".

Τι κάνει σήμερα ο παλαίμαχος άσος; "Εχω αναλάβει διευθυντής στον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο Νίκαιας-Ρέντη. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που έχουμε για Δήμαρχο τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Εναν άνθρωπο που προέρχεται από το Ρέντη και που είναι εξαιρετικά συνεπής. Η πόλη μας έχει τεράστια αλλαγή προς το καλύτερο, γεγονός που πιστώνεται αποκλειστικά στον ίδιο".

Keywords
Αναζητήσεις
λακης περτεσης, λακης περτεσης ιωνικος
Τυχαία Θέματα