ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Ίβκοβιτς: "Θα είμαστε έτοιμοι"

Ο Ολυμπιακός έκανε την Τετάρτη (21/03) το πρώτο βήμα για να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Πόλης αλλά οι ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ξεχάσει την νίκη επί της Σιένα στο πρώτο ματς και προετοιμάζονται για το ματς της Παρασκευής (23/03).

"Είναι ένας άγραφος νόμος αυτά τα ματς να είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την Σιένα, που είναι μία πολύ έμπειρη ομάδα Δεν μπορούμε να πούμε ότι κατεβαίνουμε ως φαβορί στο ματς αυτό.

Στον πρώτο αγώνα όσο ανεβάζαμε ρυθμό τόσο η Σιένα έχανε το ποσοστό της. Από το 61% του πρώτου δεκαλέπτου έπεσε στους 9 πόντους στην τελευταία περίοδο και στο 28%", δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς στο περιθώριο της προπόνησης του Ολυμπιακού και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Πρέπει να προσέξουμε και τους παίκτες που δεν έπαιξαν καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, όπως τον Μος και τον Λαβρινόβιτς που έβαλαν μαζί πέντε πόντους. Πρέπει επίσης να πάρουμε πράγματα από παίκτες μας που δεν ήταν όπως τους περιμέναμε στο πρώτο παιχνίδι. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η ομάδα μας θα παρουσιαστεί έτοιμη ψυχολογικά".

Ο Πέρο Άντιτς από την πλευρά των παικτών ανέφερε αρχικά πως "πρέπει να μπούμε στον αγώνα με την ίδια ένταση. Να τους εκπλήξουμε και πάλι. Είναι μία πολύ δυνατή ομάδα. Έχουν την εμπειρία και δεν θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς".

Όσον αφορά για το φιλαράκι του, ΜποΜακΚάλεμπε δήλωσε: " Εγώ έκανα πλάκα στον Μακάλεμπ όμως εκείνος δεν ανταποκρίθηκε. Ήταν πολύ σοβαρός και αυτό δείχνει πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει σε αυτούς. Είναι καλό για εμάς να έχουν τόση πίεση να πρέπει οπωσδήποτε να πάρουν το ματς. Θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε αυτό".

Το παρών στην προπόνηση της Πέμπτης (22/03) έδωσαν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιωργος Σκινδήλιας που βρίσκονται στην Σιένα ώστε να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Ολυμπιακού αλλά και να στηρίξουν ψυχολογικά τους παίκτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα