ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Καθαρισμός του ΣΕΦ και Εuroleague Pass

Πρωινό εγερτήριο περιελάμβανε το "ερυθρόλευκο" πρόγραμμα του Σαββάτου (13/10) καθώς πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός των εξωτερικών χώρων του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση Ολυμπιακού:
"Το πρωί του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε εθελοντικός καθαρισμός στα παρτέρια και στους χώρους έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Τη δράση την οποία οργάνωσε ο ΣΚΑΪ, είχε τη συνεργασία των εργαζομένων και της διοίκησης

του ΣΕΦ, την υποστήριξη του δήμου Πειραιά, της αντιπεριφέρειας Πειραιά και φυσικά τη συμπαράσταση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Τα μέλη των Ακαδημιών του Ολυμπιακού, της Παιδικής και Εφηβικής ομάδας με επικεφαλής τον Αργύρη Καμπούρη, αλλά και εργαζόμενοι της ΚΑΕ βρέθηκε από νωρίς στο γήπεδο όχι για προπόνηση αλλά για... αγώνα με νικητή το περιβάλλον. Μαζεύτηκαν εκατοντάδες σακούλες με σουπίδια, τοποθετήθηκαν νέα φυτά ενώ θα αλλάξει και ο φωτιισμός της υπόγειας γέφυρας που συνδέει με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας".

Παράλληλα η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την διάθεση του πακέτου των εισιτηρίων "Εuroleague Pass".


Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"To Euroleague Pass, ο καλύτερος συνδυασμός αγώνων στο ΣΕΦ που περιλαμβάνει όλα τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού για τον όμιλο της Euroleague, συνεχίζεται.

Τώρα μπορείτε, απο σήμερα ώς και την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου, μια ημέρα πριν τον εντός έδρας αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάουνας, να προμηθευτείτε και εσείς το πακέτο εισιτηρίων που σας ταιριάζει, στη τιμή που εσείς θέλετε και στην θέση που επιθυμείτε και να εξασφαλίσετε για τους ερχόμενους 4 αγώνες του ομίλου την δική σας μοναδική θέση στο ΣΕΦ.

Οι τιμές των πακέτων:

- Euroleague Pass 4 (4 αγώνες/τμήμα 326): 40 ευρώ

- Euroleague Pass 3 (4 αγώνες/τμήμα 308): 60 ευρώ

- Euroleague Pass 2 (4 αγώνες/τμήμα 123): 100 ευρώ

- Euroleague Pass 1 (4 αγώνες/τμήμα 210): 120 ευρώ

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στο 210 4527600 ή επισκεφθείτε τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας".


Keywords
Τυχαία Θέματα