ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πρίντεζης: "Μπορούμε φάιναλ-φορ"

Αισιόδοξος ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση απέναντι την Σιένα και να φτάσει στο φάιναλ-φορ, φάνηκε ο Γιώργος Πρίντεζης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στη Γαλατά και την είσοδό των "ερυθρολεύκων" στις "8" καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

«Δεν το θεωρώ απάντηση τη σημερινή νίκη, όμως ήρθε με μεγάλη προσπάθεια. Από την πρώτη μέρα παίζουμε σαν ομάδα. Είναι ένα μικρό αποτέλεσμα μπροστά σε αυτό που έχουμε μπροστά μας. Αναμφισβήτητα είναι μία μεγάλη νίκη, αλλά θεωρώ

ότι είναι μεγάλη μέχρι την επόμενη…», είπε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης και πρόσθεσε για τις αναμετρήσεις με τη Σιένα στα προημιτελικά: «Έχουμε δύο δυνατά παιχνίδια πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Η Σιένα είναι μία σκληρή αντίπαλος, αλλά πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε στο Final 4».

Τέλος, για το τι άλλαξε στον Ολυμπιακό από τον Δεκέμβριο και μετά: «Θα σταθώ στα λόγια που είχε πει ο προπονητής. Είμαι μια καινούρια ομάδα, αλλά μία παρέα. Όπως είπα και πριν θα σταθώ στα λόγια του προπονητή, ο οποίος είχε πει πως η ομάδα θα είναι έτοιμη τον Ιανουάριο. Αλλά εγώ πιστεύω πως αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς θα ήμασταν έτοιμοι πιο νωρίς».

Keywords
Τυχαία Θέματα