ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Προχωράει με Πέτγουεϊ και Μαυροκεφαλίδη

Ο Ολυμπιακός δεν περιμένει μόνο απαντήσεις για τις ανανεώσεις, αφού παράλληλα κινείται και για την ενίσχυσή του. Και το βάρος έχει πέσει στους ψηλούς, με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να προβάρουν τα ερυθρόλευκα.

Στην πραγματικότητα, ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει με τον Αμερικανό φόργουορντ του Ρεθύμνου. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και ο Πέτγουεϊ

θα υπογράψει το διετές του συμβόλαιο. Απομένει, δηλαδή, η ανακοίνωσή της απόκτησής του, ώστε να γεμίσει η θέση "4".

Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός προχωρά τις συζητήσεις με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Πειραιά μετά από δύο χρόνια παραμονής στην Αγία Πετρούπολη. Ο 29χρονος φόργουορντ-σέντερ ολοκλήρωσε τη σεζόν βέβαια στην Μπαρτσελόνα και πλέον θα ξαναφορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Οι επαφές βρίσκονται στο τελικό στάδιο και όπως όλα δείχνουν, η μεταγραφή θα τελειώσει άμεσα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει και τον Κάιλ Χάινς και τον Γκεόργκι Σερμαντίνι ώστε να είναι πλήρης μέσα στη ρακέτα, αλλά εδώ υπάρχουν δυσκολίες και διαφορές. Με τον Χάινς τα πράγματα είναι λίγο πολύ γνωστά, ενώ υπάρχει μεγάλη απόσταση με τον Γεωργιανό. Επί της ουσίας ο Σερμαντίνι θέλει να πάρει όσα χρήματα έλαβε πέρυσι συνολικά από Μακάμπι και Ολυμπιακό, αλλά οι ερυθρόλευκοι του δίνουν λιγότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα