CAMP-ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ | Παππάς: "Απίστευτο κίνητρο η Ευρωλίγκα" (pics)

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, τους στόχους της ομάδας, αλλά και το κενό που θα αφήσει κατά πάσα πιθανότητα ο Στεφάν Λάσμε, μίλησε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος το μεσημέρι της Τρίτης (25/6) βρέθηκε στο 5ο Triple Crown Basketball Summer Camp και φανέρωσε τον ενθουσιασμό που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα.

Ο

διεθνής γκαρντ αναφέρθηκε αρχικά στον Λάσμε. "Σίγουρα είναι ένας πάρα πολύ καλός παίχτης, η απόφαση της ομάδας είναι αυτή και θεωρώ ότι μπορεί να καλυφθεί το κενό του με κάποια άλλη προσθήκη που ελπίζω να είναι και ακόμα καλύτερη".

Εν συνεχεία, μίλησε για τον Παναθηναϊκό: "Η ομάδα αυτή έχει φτιαχτεί για να πρωταγωνιστεί, ο στόχος δεν είναι άλλος από το να κερδίσουμε τίτλους".

Σχετικά με τον τρόπο που ήρθε στο τριφύλλι, είπε: "Κάθε παίχτης έχει έναν μάνατζερ, ο δικός μου με ενημέρωσε για το ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό και από την στιγμή που συζήτησα με την ομάδα δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο".

Για την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο, τόνισε: "Ο Πανιώνιος θεωρώ ότι έχει καθιερωθεί ως η τρίτη ομάδα στην Ελλάδα όμως δεν αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα που για μένα είναι ένα απίστευτο κίνητρο να αγωνίζεσαι σε αυτό επίπεδο και στη συγκεκριμένη διοργάνωση".

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι είναι καλύτερος από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς, απάντησε: "Καταρχάς αγωνιζόμαστε σε διαφορετική θέση, έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία και κάθε μέρα προσπαθούμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, αλλά είμαι πολύ καλύτερος (γέλια)".

Ο 23χρονος άσος μίλησε στους νεαρούς αθλητές που συμμετέχουν στο καμπ: "Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την ηλικία να μάθετε να παίζετε το παιχνίδι και να το αγαπήσετε. Αυτό που έχουν δημιουργήσει τα παιδιά (σ.σ Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δημήτρης Παπανικολάου και Ευθύμης Ρεντζιάς) είναι κάτι ξεχωριστό και είμαι πολύ περήφανος που είμαι σήμερα μαζί σας. Ξέρω ότι το σχολείο είναι ο πρώτος σας στόχος και πιστεύω ότι αν έχετε πρόγραμμα στην ζωή σας μπορείτε να είστε καλοί μαθητές και παράλληλα να έχετε χρόνο να παίζετε μπάσκετ και να προπονείστε".

Keywords
Τυχαία Θέματα