ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Βλέπει Λαουάλ

Την περίπτωση του Γκάνι Λαουάλ της Ρόμα εξετάζει ο Παναθηναϊκός.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος μετά την αμετακίνητη στάση του Στεφάν Λάσμε ο οποίος δεν ρίχνει τις μεγάλες οικονομικές του απαιτήσεις, εξετάζουν άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση της ρακέτας τους.

Μια από αυτές είναι ο 25χρονος Αμερικανός σέντερ (2.06μ.). Ο Λαουάλ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Βίρτους Ρόμα είχε φέτος στο ιταλικό πρωτάθλημα μέσο όρο 13.7 πόντους, 8.4 ριμπάουντ και 1.5 τάπες.

Η επαγγελματική

του καριέρα...

Ο Λαουάλ γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1988. Το 2010 επιλέχθηκε στο Νο46 του ντραφτ από τους Φίνιξ Σανς. Έπαιξε στο σάμερ καμπ των Σανς, υπέγραψε τον Νοέμβρη συμβόλαιο μαζί τους, αλλά έπαιξε μόλις ένα επίσημο παιχνίδι με την ομάδα. Στην συνέχεια... υποβιβάστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα και φόρεσε την φανέλα των Ενερτζι. Το λοκ άουτ του ΝΒΑ το 2011 τον... έστειλε στην Πολωνία, όπου αγωνίστηκε για λογιαριασκό της Ζιέλονα Γκόρα. Όταν το λοκ άουτ έληξη προσπάθησε να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αλλά δεν τα κατάφερε. Επόμενος σταθμός του ήταν οι Xinjiang Flying Tigers. Τον Απρίλιο του 2012 υπέγραψε στην Ροάν, ενώ πέρυσι ήταν στην Ιταλία και την Βίρτους Ρόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα