ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Δεύτερη ευκαιρία...

Να... τελειώσει τη δουλειά που άρχισε την Τρίτη (9/4) θα επιδιώξει απόψε (11/4, 21:45, NS2) ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Παλαού Μπλαουγκράνα", καθώς δεν θέλει με τίποτα να αφήσει τη δεύτερη ευκαιρία για το μπρέικ να πάει χαμένη.

Πριν από δύο βράδια, οι "πράσινοι" έφτασαν μια ανάσα από το "σπάσουν" την έδρα των Καταλανών. Ωστόσο, κάτι οι λάθος επιλογές στην επίθεση, κάτι οι χαμένες βολές, κάτι τα... φαλτσοσφυρίγματα δεν τους επέτρεψαν να πάρουν προβάδισμα στη σειρά των πλέι

οφ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 72-70 στην παράταση. Σήμερα, όμως, ανήμερα της επετείου της ιστορικής νίκης επί της Μπαρτσελόνα στο Παρίσι το 1996 και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, που σήμανε και το πρώτο αστέρι στη φανέλα, το "τριφύλλι" θα προσπαθήσει να παρουσιαστεί πιο βελτιωμένο σε σχέση με το πρώτο ματς, ούτως ώστε να "δραπετεύσει" με το διπλό από το "Παλαού Μπλαουγκράνα".

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, όπως έκανε την Τρίτη, και να μην αφήσει την Μπάρτσα να κάνει το παιχνίδι της, "τρέχοντας" στο παρκέ και επιβάλλοντας το ρυθμό της. Έτσι, θα έχει πολλές πιθανότητες για το μπρέικ, που θα φέρει τη σειρά στο 1-1.

Στα αγωνιστικά, πέρα από τη μεγάλη κούραση των παικτών του ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Από την άλλη πλευρά, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους Πιτ Μάικλ και Τσάβι Ραμπασέδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα