ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Γκιστ: "Πολλοί δεν πίστευαν σε μας..."

Μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες τους για τη συγκλονιστική τους προσπάθεια καθ' όλη τη διάρκεια της σειράς, αλλά και στην Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ, αποκαλύπτοντας ότι πίστευε πως οι "πράσινοι" θα ήταν εκείνοι που θα "σφράγιζαν" το εισιτήριο για Λονδίνο...

"Πρέπει πραγματικά να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Παίξαμε πάρα πολύ δυνατά σε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι δώσαμε σε όλους τους φιλάθλους στην Ευρώπη ακριβώς ό,τι ήθελαν να δουν. Είδαν πραγματικά πολύ συναρπαστικά παιχνίδια.

Η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που πήρε την πρόκριση και της αξίζουν συγχαρητήρια. Από την αρχή αυτών των αγώνων πίστευα ότι θα κερδίζαμε, ήξερα ότι θα κερδίζαμε. Πολλοί δεν πίστευαν σε μας και ήταν εναντίον μας, λέγοντας ότι δεν θα παίρναμε ούτε μία νίκη και ότι θα αποκλειόμασταν με 3-0. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί πραγματικά παλέψαμε όλοι πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. Αυτό είναι κάτι απογοητευτικό. Πάντως συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για την πρόκρισή της", υπογράμμισε με νόημα ο δυναμικός Αμερικανός φόργουορντ του "Τριφυλλιού".

Keywords
Τυχαία Θέματα