ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Γκιστ: "Θα παλέψουμε για την ευκαιρία μας..."

Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 της Μπαρτσελόνα κι ένας εκ των πιο σταθερών του παικτών στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκα, ο Τζέιμς Γκιστ, εξήγησε τι πρέπει να κάνει το "τριφύλλι", ώστε η "μάχη" της Πέμπτης (18/4) να είναι η τελευταία με τους Καταλανούς.


"Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Η Μπαρτσελόνα είναι μια πάρα πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα με πολύ εμπειρία και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να την αντιμετωπίσουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό", δήλωσε αρχικά

ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ λίγο πριν από την προπόνηση της Τετάρτης (17/4) ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Εμείς είμαστε με κεκτημένη ταχύτητα λόγω των συνεχόμενων νικών μας αλλά πρέπει να παίξουμε έξυπνα, αφού ξέρουμε ότι το αυριανό (σ.σ 18/4) παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία της Μπαρτσελόνα για να παραμείνει στην σειρά. Αυτοί θέλουν να πάρουν την νίκη και να επιστρέψουμε στην Βαρκελώνη, αλλά κάτι τέτοιο εμείς δεν το θέλουμε. Εμείς ξέρουμε ότι έχουμε την ευκαιρία αύριο να είμαστε στο φάιναλ φορ. Και θα παλέψουμε γι αυτό".

Οσον αφορά για την άμυνα ζώνης της Μπαρτσελόνα σημείωσε πως "ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι γι αυτό και θα είμαστε και αύριο. Θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε μαζί με τον κόσμο μας, που θα κάνουμε τα πάντα για να τον κάνουμε χαρούμενο".

Keywords
Τυχαία Θέματα