ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Ομάδα με αρχές σε επίθεση και άμυνα"

Σε καλό δρόμο βρίσκεται ο νέος Παναθηναϊκός του Αργύρη Πεδουλάκη σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι οι "πράσινοι" έχουν αρχές στο παιχνίδι τους τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και υποστήριξε ότι σύντομα η ομάδα θα αποκτήσει ακόμα περισσότερη ομοιογένεια.

«Ο Παναθηναϊκός έχοντας την έλλειψη του Κίτσεν αλλά και του Λάσμε, έδειξε ότι έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση στο παιχνίδι

του. Έχει αρχές σε επίθεση και σε άμυνα», δήλωσε στην εφημερίδα SportDay ο Πατρινός τεχνικός, που πήρε στα χέρια του το τιμόνι της Μπάγερν Μονάχου μετά την αποχώρηση του Ντιρκ Μπάουερμαν και έκανε ντεμπούτο στο φιλικό του Σαββάτου απέναντι στο «τριφύλλι».

«Όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πιέζουν αρκετά στην μπάλα σε όλο το γήπεδο, με σκοπό να πραγματοποιήσουν αιφνιδιασμό και ως εκ τούτου να σκοράρουν εύκολους πόντους. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ο Παναθηναϊκός παίζει περισσότερο στο λόου ποστ με πρώτο τον Σχορτσανίτη, αλλά και τους άλλους ψηλούς, αντί το πικ εν ρολ που ήταν το σήμα κατατεθέν της ομάδας» συμπλήρωσε ο Χριστόπουλος.

Σχετικά με τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας, σχολίασε: «Σαφέστατα ο Παναθηναϊκός έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες που εναρμονίζονται στη φιλοσοφία του Αργύρη Πεδουλάκη. Παρά τις πολλές αλλαγές, στην ομάδα βρίσκονται οι δύο στυλοβάτες, Διαμαντίδης και Τσαρτσαρής. Είναι σε καλό δρόμο. Βγαίνουν οι αυτοματισμοί και με σύμμαχο τον χρόνο σύντομα ο Παναθηναϊκός θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο της ομοιογένειας».

Keywords
Τυχαία Θέματα