ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καββαδάς: "Το καλοκαίρι πέρασε..."

Ο Βασίλης Καββαδάς αποτέλεσε το... μήλο της Εριδος για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό την φετινή μεταγραφική περίοδο, αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο.



To superbasket.gr βρέθηκε στην παρουσίαση (1/10) του "Ιστορικού" και συνομίλησε με τον διεθνή σέντερ, ο οποίος δήλωσε "συγκεντρωμένος στον Πανιώνιο". Ο Ηλίας Λιανός στο περιθώριο της εκδήλωσης χαρακτήρισε τον Βασίλη Καββαδά ως τον "άνθρωπο

του καλοκαιριού", με τον ίδιο τον παίκτη να τονίζει πως "είναι κάτι πολύ όμορφο, αλλά το θέμα έχει τελειώσει. Γίνεται μια νέα αρχή για την ομάδα και κοιτάμε τους στόχους μας. Το καλοκαίρι πέρασε. Πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή πορεία και θα δούμε τι θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι".

Κατά πόσο, όμως, είναι εύκολο να μείνει ανεπηρέαστος από τον... ντόρο που δημιουργήθηκε γύρω από το όνομά του; "Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε βρεθεί σε μία ανάλογη κατάσταση, μπορεί να επηρεαστεί. Αυτό, όμως, δεν συνέβη τόσο πολύ με εμένα. Συνεχίζω στον Πανιώνιο και όλα κυλάνε με μία φυσιολογική για εμένα πορεία".

Ο Πανιώνιος ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του την Πέμπτη (4/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου και ο Βασίλης Καββαδάς αναφερόμενος στην αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του σημείωσε πως "δεν μπορούμε να είμαστε ακόμα 100% έτοιμοι. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο για να δεθούμε μεταξύ μας και να δείξουμε ωραία πράγματα στο γήπεδο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Ο Πανιώνιος επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ύστερα από απουσία τριών ετών και η επερχόμενη συμμετοχή του Βασίλη Καββαδά στο Eurocup τού "δημιουργεί ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί στον πρώτο αγώνα". Ο διεθνής σέντερ, όμως, ένιωσε "πρωτόγνωρα συναισθήματα" και όταν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. Οπως και οι περισσότεροι αθλητές έτσι και ο ίδιος είχε ως "όνειρο την κλήση στην Εθνική". Το γεγονός ότι στην γαλανόλευκη... αεροπορία υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός δεν αγχώνει τον Βασίλη Καββαδά. "Μόνο να κερδίσω έχω από αυτό και να γίνω καλύτερος παίκτης", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα