ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Τότε βλέπαμε φαντάσματα..."

Ο Παναθηναϊκός τα παίζει όλα για όλα κόντρα στην Χίμκι για την πρωτιά του ομίλου, ωστόσο ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε, λίγο πριν από την αναχώρηση της αποστολής των "πράσινων" για την Μόσχα, ότι αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα του είναι να δώσει συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις...

Ο τεχνικός του Εξάστερου εξήγησε ότι η αναμέτρηση της Πέμπτης (12/12, 19.00) είναι εντελώς διαφορετική από εκείνη του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ, καθώς τότε

ήταν η περίοδος που ο Παναθηναϊκός... έβλεπε φαντάσματα! Παράλληλα, τόνισε ότι είναι μακριά από τη φιλοσοφία του "τριφυλλιού" να διαλέγει αντιπάλους!

"Θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό με τα τελευταία παιχνίδια, να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας. Ξέρουμε ότι μπορεί να τερματίσουμε πρώτοι ή τρίτοι, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να πάρουμε τη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα και αν μπορέσουμε να καλύψουμε και τη διαφορά που ηττηθήκαμε στο πρώτο αγώνα.

Η Χίμκι είναι μια πολύ δεμένη ομάδα με την ίδια φιλοσοφία εδώ και τρία περίπου χρόνια. Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαμε παίξει καλά, αλλά μετά το 30' είχαμε καταρρεύσει ψυχολογικά. Τότε ήταν μια εποχή που νιώθαμε έντονη πίεση και βλέπαμε φαντάσματα. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να βρούμε κίνητρο και γι' αυτό το παιχνίδι. Το μπάσκετ είναι όπως η ζωή. Και η ζωή θέλει κίνητρο.

Ολα στα λόγια είναι εύκολα να τα λέμε και να τα αναλύουμε. Στο ματς με τη Φενέρ ξέραμε ότι με τη νίκη θα πάμε πάλι σε ένα πολύ δύσκολο όμιλο. Επιλέξαμε να νικήσουμε. Ετσι κάνει ο Παναθηναϊκός".

Οσο για την άφιξη του Τζέισον Καπόνο υπογράμμισε: "Τον καλωσορίσαμε στη χθεσινή προπόνηση. Γνωρίστηκε με τα παιδιά, αλλά ως εκεί. Δεν θέλω να μιλήσω για τα παιδιά που δεν ταξιδεύουν σήμερα, αλλά να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι. Οταν γυρίσουμε θα μιλήσουμε για τον Καπόνο".

Απ' τη μεριά του ο Μάρκους Μπανκς επισήμανε: "Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι αυτό με τον ίδιο τρόπο που προσεγγίσαμε και τα προηγούμενα. Ο κόουτς έχει ένα σχέδιο και θα πάμε να το εκτελέσουμε. Για μένα είναι πρώτη φορά που θα πάω τόσο μακριά από το σπίτι μου, αλλά στη Χίμκι υπάρχουν κάποιοι παίκτες που έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν, όπως ο Πλάνινιτς. Αγωνιζόταν στους Νετς όταν εγώ ήμουν στους Σέλτικς. Δεν είναι τόσο δύσκολο, έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουνε. Είχαμε χάσει στο πρώτο παιχνίδι, αλλά σαν ομάδα πλέον έχουμε αντιληφθεί καλύτερα τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Δεν λέω ότι δεν το ξέραμε στην αρχή, αλλά σίγουρα η ομάδα ήθελε χρόνο. Τώρα αρχίζουμε να κάνουμε ό,τι θέλει ο προπονητής μας. Είμαστε έτοιμοι. Στόχος είναι η πρώτη θέση στον όμιλο, αλλά όλα με τη σειρά τους. Θα δουλέψουμε σκληρά στις προπονήσεις μέχρι τον αγώνα. Ελπίζω όλοι να είναι έτοιμοι και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σίγουρα, δεν πάμε για να χάσουμε. Θέλουμε τη νίκη. Θα είναι σπουδαίο αν γυρίσουμε πίσω με τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα