Το πριγκιπικό δείπνο του Γκούμα και η αφύπνιση των νοσταλγών

Και ξαφνικά οι νοσταλγοί του Γιάννη Βαρδινογιάννη εμφανίζουν... Φεϊζάλ, την ώρα που ο μεγιστάνας πρίγκιψ παραθέτει γεύμα στον Γιάννη Γκούμα...
Ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Γκούμας δείπνησε με τον πρίγκιπα Φεϊζάλ και την παρέα του, ενώ φέρεται πως μαζί τους βρίσκονταν και άλλοι πρώην ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Ο Σαουδάραβας που έρχεται για να υποσχεθεί λεφτά με το τσουβάλι, όπως και οι προηγούμενοι –ελπίζουμε όχι και οι... επόμενοι- μεγιστάνες του Βλάση Τσάκα,
βρέθηκε χθες (11/12) το βράδυ στην πλάκα στο εστιατόριο «Διόνυσος» και παρέθεσε βασιλικό δείπνο σε παλαίμαχους αθλητές.

Σε στάση αναμονής βρισκόταν το «παρεάκι» της διχόνοιας και οι νοσταλγοί της μιζέριας που επιτέλους ξύπνησαν από τον λήθαργο και ξαναθυμήθηκαν τα πριγκιπικά παραμύθια που πουλούσαν χωρίς ντροπή για μισό χρόνο.

Έτσι, οι δύο εφημερίδες που εξειδικεύονται στο ρεπορτάζ… Βαρδινογιάννη, η “Derby News” και το ξαδελφάκι της, η ΓΑΤΑ, εξάντλησαν την υπομονή που έκαναν τόσο καιρό και ετοίμασαν υποδοχή με κόκκινα χαλιά στον Φεϊζάλ.

Συμπτωματικά, να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Γκούμας είναι ο μόνος παλαίμαχος του Παναθηναϊκού που ευχαρίστησε δημόσια ο Γιάννης Βαρδινογιάννης την ημέρα που πάρκαρε επίσημα τις μετοχές του.

Εξυπακούεται, πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού τους έχει μάθει και δεν πρόκειται να μπει ξανά σε νέο τρυπάκι «υπογράφω MoU», «έχω λεφτά», «δεν έχω λεφτά», «έχω εγγυητικές», «δεν έχω εγγυητικές», «θα τις φέρω, δεν θα τις φέρω σε ελληνική τράπεζα» κλπ, καθώς το προηγούμενο εξάμηνο παραμύθι με πρωταγωνιστές τον Τζίγγερ και τον Τσάκα υπήρξε για όλους ένα πολύ καλό μάθημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα