Η συνέντευξη του Γιάννη Αλαφούζου

O πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δίνει συνέντευξη στο στούντιο του Sentra FM αυτήν την ώρα και το GreenZone σας την παραθέτει αυτούσια...

Η σελίδα ανανεώνεται διαρκώς...

Για τους λόγους που επέλεξε να μιλήσει τώρα:

«Μιλάμε για αυτή τη συνέντευξη εδώ και 2-3 εβδομάδες. Είχαμε πει να το κάνουμε μετά το ντέρμπι και το κάναμε. Δεν με αφορούν οι ενέργειες των άλλων ανθρώπων».

Για την πρόταση του
Φεϊζάλ:

«Πήραμε ένα γράμμα, όχι εξώδικο. Δεν μας έλεγε απολύτως τίποτα. Το τελευταίο πράγμα που θέλαμε να κάνουμε ήταν να μπούμε σε ένα διάλογο με τέτοιες γελοιότητες. Όλοι οι μέτοχοι συνομιλούμε και θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μια σοβαρή πρόταση. Την Πέμπτη θα βγάλουμε μία κοινή ανακοίνωση για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Δεν θέλουμε να χαθεί μια τέτοια επένδυση. Μακάρι να υπάρχει ένας άνθρωπος που να θέλει να επενδύσει 170 εκατομμύρια».

Για τον Τσάκα:

«Αν ερχόταν μία πρόταση που ακολουθούσε τους κανόνες της κοινής επενδυτικής λογικής. Δεν θα μπούμε σε κυνήγι. Έχουν την ευκαιρία να μας προσεγγίσουν και να δούμε. Δεν γίνεται αυτό μέσω συνεντεύξεων και επικοινωνιακών τρικ. Δεν ασχολούμαστε με τον κ. Τσάκα. Ας κάνει ότι θέλει. Όταν σοβαρευτούν και κάνουν μια πρόταση σοβαρή με τον τρόπο που γίνονται διεθνώς αυτές οι υποθέσεις, θα τους πάρουμε πιο σοβαρά».

Για το θέμα του πρίγκιπα:

«Μιλάμε για αυτό το θέμα περισσότερο από όσο πρέπει. Τρίτη ή τέταρτη φορά είναι που ξεκινάει πάλι αυτή η ιστορία. Να υπάρχει τέταρτος πρίγκιπας και να είναι σοβαρός, δεν μου φαίνεται πιθανό. Σας είπα πως είναι ο σοβαρός τρόπος, μέσω ενός σοβαρού φορέα.

Εγώ αν ήθελα π.χ. να αγοράσω μια μεσαία ομάδα στην Ιταλία, θα το έκανα μέσω μιας ιταλικής τράπεζας ή ενός οίκου ορκωτών λογιστών. Θα πήγαινα είτε στην ομάδα, μέσω αυτών των φορέων, είτε μέσω αντίστοιχου οίκου. Έτσι γίνονται αυτές οι δουλειές, όχι με συνεντεύξεις και με αστείες επιταγές. Γιατί οι επιταγές που μας παρουσιάζουν είναι αστείες. Σας είπα πως έρχεται ένας σοβαρός επενδυτής. Ένας σοβαρός επενδυτής είναι πάντα ευπρόσδεκτος.

Ψάξαμε για τον πρίγκιπα, δεν τον βρήκαμε ποτέ. Σας υπενθυμίζω ότι το καλοκαίρι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ο κ. Μακρόπουλος, είχε πάει στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας και του είχαν πει πως ουδέποτε ήρθε πρίγκιπας στην Ελλάδα. Σας είπα πως αν η προσέγγισή του ήταν σοβαρή, θα ήταν ευπρόσδεκτος. Το τι θα πει σήμερα, έχει ενδιαφέρον. Δεν αλλάζει όμως την πραγματικότητα του παρελθόντος που έχουμε, και των όσων έγιναν».

Για την ανακοίνωση των μετόχων:

«Όταν μιλάμε για το σύνολο των μετόχων, μιλάμε για τον κ. Βγενόπουλο, τον κ. Πατέρα και τους εκπροσώπους του Ερασιτέχνη».

Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία:

«Το καλοκαίρι κάναμε λάθος εκτιμήσεις για τον αριθμό των Παναθηναϊκών που θα γίνονταν μέλη στη Συμμαχία και κάναμε λάθος και στην εκτίμηση για το ποσό που θα συνεισέφεραν.

Είχαμε πει πως ο Παναθηναϊκός έχει 1,7 εκατ. οπ
Keywords
Τυχαία Θέματα