ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Βομβάρδισε" το Περιστέρι

Ο Παναθηναϊκός με κορυφαίους τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον Δημήτρη Διαμαντίδη, επιβλήθηκαν του Περιστερίου με 64-97 "καθαρίζοντας" από νωρίς το παιχνίδι και πλέον έχουν στο μυαλό τους μόνο το ματς με την Μακάμπι.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έδειξε τα δόντια του στην ομάδα του Περιστερίου, που παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες και στο 2' το σκορ ήταν ήδη 0-10 υπέρ

των "πρασίνων". Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη άνοιξε λογαριασμό ένα λεπτό αργότερα με βολή του Έντουαρντς. Ο Παναθηναϊκός είχε μπει με φόρα στο παρκέ και σε συνδυασμό με την αστοχία των γηπεδούχων, έφτασε στο +20 (5-25) στο 7'.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και τον Παναθηναϊκό στη θέση του οδηγού. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης πήρε το "όπλο" του και με 4/4 τρίποντα οδήγησε την ομάδα του στο +30 (25-55) στο 18', διαφορά με την οποία ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το Περιστέρι εμφανίστηκε πιο δυναμικό και με τον Έντουαρντς να το οδηγεί, μείωσε την διαφορά και κατάφερε να ολοκληρώσει την περίοδο σημειώνοντας 25 πόντους ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις 14, κάτι που έκανε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να τα "ψάλλει" στους παίκτες του.

Στην τελευταία περίοδο φάνηκε πως οι φωνές του Ζοτς είχαν αποτέλεσμα καθώς οι "πράσινοι" με ένα σερί 13 πόντων έφτασαν πάλι την διαφορά στο +30 (59-89) στο 38' και τα υπόλοιπα λεπτά που απέμειναν είχαν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Δεκάλεπτα: 9-29, 28-60, 53-74, 64-97

Σε λίγο περισσότερα...

Keywords
Τυχαία Θέματα