ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας"

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή (21/10) στο "παλατάκι" τον Ικαρο Καλλιθέας και ο Σούλης Μαρκόπουλος περιμένει από τον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθειά τους.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε για την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής: "Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και θέλουμε να έχουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας, όπως και σε κάθε παιχνίδι. Ο Ίκαρος είναι μία δουλεμένη ομάδα, παίζει καλό μπάσκετ, έχει καλό ρόστερ με παίκτες έμπειρους, αλλά έχουν κι αυτοί τις αδυναμίες

τους. Θέλουμε να κερδίσουμε, θέλουμε να παίξουμε και καλό μπάσκετ για να το ευχαριστηθεί και ο κόσμος και ελπίζουμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο στη διάρκεια του αγώνα".

Ο Λεωνίδας Κασελάκης, με την σειρά του, είπε: "Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του αγώνα. Θα είναι καλό να τους βγάλουμε από το ρυθμό που θα θέλουν να έχουν στην επίθεσή τους, ενώ εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε υπομονή στην επίθεση. Θα είναι πολύ σημαντικό για μας, στο πρώτο μας παιχνίδι στο γήπεδό μας να έχουμε κόσμο και περιμένουμε ότι οι φίλαθλοί μας θα είναι στο γήπεδο για να μας βοηθήσουν κι εμείς με την προσπάθειά μας να τους κάνουμε χαρούμενους".

Keywords
Τυχαία Θέματα