10.000 δολάρια για μια σως του... Τζόρνταν!

16:22 20/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας άνδρας από τη Βόρεια Ντακότα κράτησε για... είκοσι χρόνια ένα μπουκάλι σως, το οποίο ήταν αφιερωμένο στον Μάικλ Τζόρνταν, αλλά το πούλησε έναντι 9.995 δολαρίων.
Πρόκειται για μία σως, που είχαν κυκλοφορήσει για περιορισμένο χρονικό διάστημα τα McDonalds τη δεκαετία του ΄90. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί ένας κάτοικος του Σικάγο, όταν ενημερώθηκε για την ύπαρξή της. Προφανώς ήταν λάτρης του «Air Mike», ο οποίος οδήγησε τους Σικάγο Μπουλς σε έξι πρωταθλήματα NBA

εκείνη την εποχή. Για αυτό δεν δίστασε να καταβάλει τόσο μεγάλο ποσό για λίγη... σως ξεπερνώντας προσφορές ενδιαφερομένων από κάθε σημείο της Γης.
"Ήταν στο υπόγειό μου. Του έριχνα καμιά ματιά ανά περιοδικά διαστήματα. Πίστευα ότι θα αποκτήσει αξία κάποια ημέρα" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μορτ Μπανκ, ο οποίος βγήκε κερδισμένος πουλώντας το μπουκάλι μέσω του eBay.
"Είμαι σίγουρος ότι είναι οπαδός του Μάικλ Τζόρνταν. Ελπίζω να μην χρησιμοποιήσει τη σως σε κάποιο χάμπουργκερ. Πάντως είναι πλέον δική του" συμπλήρωσε αναφορικά με τον αγοραστή, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα