ΠΑΡΤΙΖΑΝ | Επιστρέφει ο Βουγιόσεβιτς!

Μια ανάσα από την επιστροφή του στην Παρτιζάν βρίσκεται ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος αναμένεται να καθίσει ξανά στον πάγκο της ομάδας έπειτα από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "Sportando.net", το οποίο επικαλείται έγκυρη πηγή επί του θέματος, οι δύο πλευρές φαίνεται πως έχουν δώσει τα χέρια για να συνεργαστούν και πάλι.

Ο Σέρβος τεχνικός ήταν στο τιμόνι του συλλόγου του Βελιγραδίου από το 2001 έως το 2010, διάστημα όπου… σάρωσε ότι βρήκε στο διάβα του, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή

της Παρτιζάν στο Φάιναλ Φορ του 2010 στη Βαρκελώνη.

Το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς ο Βουγιόσεβιτς χώρισε με την ομάδα και ανέλαβε τις τύχες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ωστόσο τα πράγματα πήγαν άσχημα στη Ρωσία, καθώς μετά από λίγους μήνες οι δύο πλευρές πήραν διαζύγιο, έπειτα από την αποτυχία της ομάδας του στρατού να προκριθεί στο Top 16 της Ευρωλίγκας.

Ο 53χρονος κόουτς μετά τη φυγή του από τη ρωσική αρκούδα δεν εργάστηκε σε κάποιο άλλο κλαμπ και τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην… αγαπημένη του ομάδα, όπου αν μη τι άλλο και έργο έχει επιδείξει και παίκτες έχει βγάλει…

Keywords
Τυχαία Θέματα