ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | "Είστε όλοι καλεσμένοι στη CYTA!"

Οι παίκτες του Περιστερίου θα επισκεφθούν αύριο το κατάστημα της CYTA, όπου θα συζητήσουν με τους πελάτης της εταιρίας, θα φωτογραφηθούν και φυσικά θα υπογράψουν αυτόγραφα.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ:

"Στο κατάστημα της CYTA στο Περιστέρι (Εθν. Αντιστάσεως 67) θα παρευρεθεί αύριο το μεσημέρι (13:45) η ομάδα

μας. Οι παίκτες του Τζίμη Κουστένη θα συνομιλήσουν με τους πελάτες της χορηγού εταιρίας μας, θα φωτογραφηθούν μαζί τους και θα υπογράψουν αυτόγραφα. Είστε όλοι καλεσμένοι!

Εξάλλου, σήμερα το απόγευμα οι «κυανοκίτρινοι» θα επιστρέψουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό. Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Τζίμης Κουστένης αναμένεται να δείξει στους παίκτες του dvd με τα λάθη τους στον αγώνα με τον Απόλλωνα στην Πάτρα ώστε να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον.

Πάντως, η ομάδα ήταν ιδιαίτερα μαχητική και ανταγωνιστική στο ματς με τους Αχαιούς αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Είναι βέβαιο πως με ανάλογες εμφανίσεις και με τον κόσμο δίπλα μας ο στόχος της παραμονής στην κατηγορία θα επιτευχθεί!

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το ψητοπωλείο «ΚΕΜΠΑΠ ΠΑΠΑΓΙΩΤΗΣ» (Κύπρου 8, Περιστέρι), όπου γευμάτισε η αποστολή του Περιστερίου πριν την αναχώρησή της για την Πάτρα (φωτό).

**Η ιστοσελίδα μας δέχθηκε «επίθεση» από χάκερ με αποτέλεσμα να πέσει η βάση για λίγες ώρες και να χαθούν ορισμένα κομμάτια. Εργαζόμαστε για να επαναφέρουμε τα κείμενα που χάθηκαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα