ΡΕΑΛ Μ. | Λάσο: "Σημαντικό που είμαστε στους οκτώ καλύτερους..."

Ο προπονητής της Ρεάλ, Πάμπλο Λάσο, στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται η ομάδα στα προημιτελικά αλλά και στο ότι έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Οι δηλώσεις στη συνένετυξη τύπου:

"Πριν από δυο εβδομάδες είχα τονίσει πόσο σημαντικό επίτευγμα είναι να είσαι μία από τις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Το πλεονέκτημα έδρας που κερδίσαμε είναι ένα έξτρα κατόρθωμα. Όσο για την ομάδα μου, όλοι οι παίκτες πήγαν καλά και ήταν συγκεντρωμένοι στο να κάνει ο καθένας αυτό που ξέρει καλύτερα. Είναι δύσκολο να επιλέξω κάποιον ως πολυτιμότερο.

Για παράδειγμα ο Σουάρες ήταν θετικός κοντά στο καλάθι, ο Σλότερ έπαιξε καλή άμυνα και ο Ροντρίγκες μοίρασε σωστά τη μπάλα. Το πρόγραμμα στη συνέχεια του δεν αφήνει περιθώριο για πολλές ανάσες, οι προημιτελικοί πλησιάζουν. Τη Μακάμπι την είδαμε και προετοιμαζόμαστε.

Από την πλευρά των παικτών, ο Ρούντι Φερνάντεθ είπε, "Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας για φέτος, όσον αφορά την άμυνα. Αν υπήρχε ένα παιχνίδι που έπρεπε να κάνουμε το 100%, ήταν το σημερινό (4/4) και τα καταφέραμε. Η Εφές προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά καταφέραμε να μην την αφήσουμε να πλησιάσει. Η Μάκαμπι δεν είναι τυχαία στους 8, είναι σημαντικό που έχουμε το πλεονέκτημα. Καλώ όλους τους Μαδριλένους να έρθουν και να στηρίξουν την προσπάθεια μας στα προημιτελικά. Σε αυτά τα παιχνίδια παίζει ρόλο η καυτή έδρα. Ήταν ιδιαίτερη μέρα για μένα σήμερα (4/4), καθώς είχα τα γενέθλια μου".

Ενώ ο Σέρχιο Γιούλ τόνισε, "Καταφέραμε να τερματίσουμε στο ΤΟΡ-16 ως δεύτεροι που ήταν και ο αρχικός μας στόχος - να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να είχαμε "κλειδώσει" την πρόκριση αλλά και το πλεονέκτημα έδρας και πιο νωρίς. Σήμερα έπρεπε να παίξουμε σαν ομάδα και να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα και τα καταφέραμε. Ήμασταν καλοί στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Είναι αλήθεια πως το πλεονέκτημα έδρας, σου δίνει προβάδισμα για την πρόκριση όπως είχε γίνει με τη Βαλένθια πριν δυο χρόνια. Τα δύσκολα παιχνίδια είναι ακόμη μπροστά μας".

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αγωνιστεί κόντρα στη Μακάμπι για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα με πλεονέκτημα έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα