Το βλέμμα στα ημιτελικά

02:07 5/4/2013 - Πηγή: AEK365

Η δεύτερη σειρά των ημιτελικών αγώνων θα αρχίσει την Παρασκευή στο γυμναστήριο του Δήμου Βέλου - Βόχας «Γ. Τριαντάφυλλος» όπου ο Παμβοχαϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στον πρώτο από τους δύο αγώνες που θα γίνουν σε 24 ώρες στο ίδιο γήπεδο. Ο πρώτος αγώνας θα αρχίσει την Παρασκευή 5/6 στις 17.30 και το Σάββατο 6/6 την ίδια ώρα θα γίνει ο δεύτερος αγώνας. Η πρόκριση κρίνεται στις 3 νίκες και την Τετάρτη και Πέμπτη η σειρά θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Και οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν από το Novasports-4.

Ο Παμβοχαϊκός στην δεύτερη χρονιά στην Volleyleague αγωνίζεται στους ημιτελικούς δημιουργώντας μια εντυπωσιακή παράδοση. Τη σεζόν 2011-12 ο δρόμος για τον τελικό σταμάτησε στις ομηρικές μονομαχίες με τον Ηρακλή και εφέτος έχει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ αλλά για πρώτη φορά με πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Βραχατίου θέλει να αξιοποιήσει την έδρα και την 2η θέση που πήρε με κόπο και πολύ δουλειά σε όλη την κανονική περίοδο ώστε να κάνει την υπέρβαση ώστε και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία σε τελικούς πλέι οφ κάτι που έχει καταφέρει μόνο η Ορεστιάδα και ο Φοίνικας από τις ομάδες της περιφέρειας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον Παμβοχαϊκό και ο Καλντέιρα ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον άφησε εκτός προπονήσεων για 5 ημέρες.

Ο χορηγός της ομάδας Γιάννης Λαρσινός δείπνησε με τους παίκτες και τους προπονητές το βράδυ της Τετάρτης και μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου Κώστα Ρωμανό ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Σε 22 αγώνες στην κανομική περίοδο ο Παμβοχαϊκός σημείωσε 14 νίκες και γνώρισε 8 ήττες εκ των οποίων οι 2 από τον ΠΑΟΚ. Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από μία ήττα από τον Εθνικό και μία νίκη επί του Φοίνικα αμφότερες με 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα