ΣΙΕΝΑ | Ζήσης: «Θέλει εκδίκηση ο Ολυμπιακός…»

Ο Ολυμπιακός θα βρεθεί αντιμέτωπος στην φάση των «8» της Ευρωλίγκας με την Σιένα του Νίκου Ζήση και ο διεθνής γκαρντ επισήμανε την προσοχή στους συμπαίκτες του για την σειρά με τους κυπελλούχους Ελλάδος.

«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Θα θέλει να πάρει εκδίκηση για τον περυσινό του αποκλεισμό και οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ προσεκτικοί», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Ζήσης στο συνδρομητικό κανάλι

ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Οι αντίπαλοί μας θα έχουν τον ενθουσιασμό ενώ παρουσιάζονται συνεχώς βελτιωμένοι το τελευταίο διάστημα. Το γεγονός ότι η ομάδα μου έχει το πλεονέκτημα έδρας δεν θα πρέπει να μας εφησυχάσει, αφού όπως είδαμε και πέρυσι, οι τρεις από τις τέσσερις συνολικά ομάδες που προκρίθηκαν στο Φάιναλ Φορ, έσπασαν τις έδρες των αντιπάλων τους».

Όσον αφορά για τον αγώνα της Σιένα με την Ρεάλ ο Ζήσης ανέφερε πως «κάναμε πολύ άσχημη εμφάνιση. οι αντίπαλοί μας, έκαναν ό,τι ήθελαν και επέβαλαν τον ρυθμό του αγώνα Δεν δείξαμε ούτε πάθος, ούτε διάθεση σε άμυνα και ριμπάουντ αι δικαίως χάσαμε. Οφείλουμε να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες και να προετοιμαστούμε σκληρά αυτές τις τρεις εβδομάδες που έχουμε μπροστά μας εν όψει των αγώνν με τον Ολυμπιακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα