Σκουρτόπουλος: "Να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο"

Ό,τι καλύτερο μπορεί θα διεκδικήσει ο Ίκαρος στο φετινό πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

"Εχουμε κάποια καλά δείγματα και είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι το τέλος της σεζον θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες νίκες παραπάνω, έτσι ώστε να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Από ό,τι φαίνεται θα πάμε σε πολλαπλές ισοβαθμίες, υπάρχουν ομάδες που δείχνουν να χάνουν την δύναμη τους μέσα στο πρωτάθλημα και έχουμε αρκετούς από αυτούς μπροστά μας. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε",

δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην δεύτερη Media Day του Ικάρου.

Με την σειρά του ο Μάρκο Λιουμπισιτς, είπε:

"Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την καριέρα μου γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τα καλύτερα που υπάρχουν στην Ευρώπη. Αφού μίλησα με τον μάνατζερ και έμαθα αρκετές πληροφορίες για τον Ικαρο, αποφάσισα να έρθω εδώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εχουμε έναν καινούργιο προπονητή και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά, όλα θα πάνε καλά στο μέλλον και θα έρθουν τα νικηφόρα αποτέλεσματα".

Τέλος, ο Ρόμελ Μπεκ, δήλωσε:

"Πιστεύω ό,τι παιχνίδι με παιχνίδι θα βρουμε το ρυθμό μας και θα γινόμαστε όλο καλύτεροι. Εχουμε καινούργιο προπονητή με διαφορετική νοοτροπία και δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Πιστεύω ότι θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και θα έρθουν τα νικηφόρα αποτελέσματα που τόσο θέλουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα