ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χατζόπουλος: "Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013..."

Ο Κόροιβος επιβλήθηκε άνετα στο Μετς του Παγκρατίου, με τον Μιχάλη Χατζόπουλο να υπογραμμίζει στο superbasket.gr ότι όπως ήρθαν τα πράγματα η ομάδα της Αμαλιάδας περιμένει "στραβοπάτημα" ενός εκ των τριών πρωτοπόρων μήπως και καταφέρει να τερματίσει τρίτη, ενώ για το γεγονός ότι οι "ροσονέρι" ήταν αποδεκατισμένοι σχολίασε με νόημα ότι "αυτή είναι η Ελλάδα του 2013"...

-Πήρατε μία σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στο

Παγκράτι μέσα στο Μετς...

"Ηταν αρκετά σημαντική νίκη όσο και αν δεν το φανερώνει η βαθμολογία. Παίζαμε με μία ιστορική ομάδα μέσα σε μία ιστορική έδρα απέναντι σε αρκετά καλούς παίκτες, αν και πολλοί έχουν αποχωρήσει. Οπως έχουν έρθει τα πράγματα, περιμένουμε ένα στραβοπάτημα των αντιπάλων που προηγούνται στη βαθμολογία μήπως κερδίσουμε την τρίτη θέση. Προπονούμαστε καλά, παλεύουμε μέχρι τέλους και ό,τι βγει...".

-Ο κόουτς Νιπεργιάλης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες...

"Είναι το μέλλον της ομάδας οι νεαροί παίκτες, χωρίς αυτούς δεν μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις. Μας βοηθάνε πάρα πολύ, αν δεν συμμετέχουν στους αγώνες. Γίνεται καλή δουλειά στις υποδομές απο τους υπεύθυνους και βοηθάει ο καθένας όσο μπορεί".

-Ωστόσο το Παγκράτι παρατάχθηκε αποδεκατισμένο, με πολλούς βασικούς να απουσιάζουν...

"Αυτή είναι η Ελλάδα του 2013. Το Παγκράτι θα μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα με αυτό το ρόστερ και αυτόν τον προπονητή. Εμείς είμαστε απο τις τυχερές ομάδες, που όπως ξεκινήσαμε έτσι θα τελειώσουμε...".

-Επόμενο παιχνίδι στην έδρα σας με το Λαύριο...

"Δύσκολο παιχνίδι και αυτό. Δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο. Πάμε να το κερδίσουμε και αυτό, να μην κάνουμε άλλη ήττα στην έδρα μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα