ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Φαλέκας: "Νίκες σε όλα τα εναπομείναντα ματς..."

Η ΑΕΚ τα βρήκε... σκούρα κόντρα στο φιλόδοξο Αετό, ωστόσο κατόρθωσε να φύγει με το διπλό από τα Εξάρχεια και διατήρησε ακέραιες τις όποιες ελπίδες έχει για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα...

Το superbasket.gr βρέθηκε στο κλειστό του Στρέφη και μίλησε με τον πολύπειρο γκαρντ της Ενωσης Αλέξη Φαλέκα, ο οποίος υπογράμμισε ότι πλέον η πρώτη θέση δεν είναι στο χέρι της ομάδας του, αλλά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι περνάει απ' το χέρι τους για

εξαντλήσουν κάθε περιθώριο...

-Mπορεί το τελικό σκορ να δείχνει νίκη με 5 πόντους (61-66), αλλά η νίκη ήταν ακόμα πιο δύσκολη...
"Ήταν ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Οι ομάδες έπαιξαν με πολύ πάθος. Το κλειδί ήταν οι 61 πόντοι που δεχτήκαμε, δείξαμε μεγάλη διάθεση στην άμυνα. Ναι μεν στην επίθεση είχαμε κάποιες λανθασμένες επιλογές αλλά στην άμυνα είχαμε διάθεση και όρεξη".

-"Χτίζατε" διαφορές 5-7 πόντων ανά διαστήματα, αλλά την χάνατε αμέσως...
"Σε κάποια καίρια σημεία όταν ήμασταν 5 και 7 πόντους μπροστά, κάποιες βεβιασμένες επιλογές στην επίθεση και κάποια μακρινά σουτ των αντιπάλων τους έβαλαν πάλι μέσα στο παιχνίδι. Στο τέλος δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το ματς αυτό και το πήραμε".

-Θεωρείς ότι η πρώτη θέση έχει χαθεί για την ΑΕΚ...;
"Πλέον δεν είναι στο χέρι μας η πρώτη θέση. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε το ντέρμπι στην έδρα μας (σ.σ. με το Ψυχικό, 30/3) και μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά. Αν δείξουμε την ενέργεια και τη διάθεση που έχουμε, θα είμαστε νικητές. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα υπόλοιπα ματς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο".

Keywords
Τυχαία Θέματα