ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καμαράκης: "Να κάνουμε το 7 στα 7"

Για τους λόγους που ήρθε η ήττα από τον Αμύντα αλλά και τα πλάνα των Ίκαρων για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, μίλησε ο Στάθης Καμαράκης.

Το superbasket.gr ήταν στο κλειστό της Δάφνης και μίλησε με τον έμπειρο τεχνικό της ομάδας των Σερρών.
Τι πιστεύετε πως έγειρε το ματς προς την πλευρά του Αμύντα;

"Δεν μπήκαμε στον αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, μείναμε στα αποδυτήρια. Δεν παίξαμε άμυνα, ήμασταν πολύ άστοχοι , χάσαμε πολλά ριμπάουντ και δεν καταφέραμε να αμυνθούμε

στα πικ εν ρολ του αντίπαλου. Εκεί πιστεύω ότι κρίθηκε το παιχνίδι".

Στη τρίτη περίοδο δυσκολευτήκατε πολύ να σταματήσετε τις διεισδύσεις των γηπεδούχων και δεχθήκατε συνεχόμενα εύκολα καλάθια. Το κλίμα που επικρατούσε επηρέασε την αυτοσυγκέντρωση της ομάδας σας;

"Μετά τη διακοπή του ημιχρόνου εμφανιστήκαμε πολύ κακοί και στις δυο πλευρές του γηπέδου. Χάσαμε εύκολα καλάθια, κολλήσαμε στην άμυνα, χάθηκαν τα ριμπάουντ και ειδικά όταν μείναμε πίσω με δεκαπέντε πόντους, φαινόμασταν να μην έχουμε την διάθεση για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, όλα τα ματς εκτός έδρας είναι δύσκολα, αλλά τα παιδία είναι έμπειρα δεν επηρεάζονται από έδρες, το έχουν αποδείξει, κοιτάμε μπροστά και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια".

Τι θα δούμε από τις Σέρρες στα παιχνίδια που απομένουν;

"Έχουν μείνει 7 ματς πρέπει να κοιτάξουμε σε όλα πώς να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε τη δυνατότητα, πρέπει να κάνουμε το επτά στα επτά για να καταφέρουμε να κλειδώσουμε την τρίτη θέση".

Keywords
Τυχαία Θέματα