ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Καράβολας: "Χωρίς άμυνα, δεν κερδίζεις"

Ο Χριστόδουλος Καράβολας πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Ιωνικό, σημειώνοντας 29 πόντους, οι οποίοι όμως δεν ήταν αρκετοί για να γευτεί το Αιγάλεω την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη.

Ο άσος του Αιγάλεω μιλώντας στο superbasket.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης, υποστήριξε ότι η κακή άμυνα που έπαιξε η ομάδα του, κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο, ήταν η αιτία που ο Ιωνικός γύρισε το παιχνίδι και πήρε τη

νίκη.

Κατάφερες να πετύχεις 29 πόντους, οι οποίοι όμως δεν ήταν αρκετοί για να χαρίσουν τη νίκη στο Αιγάλεω. Ποιο είναι το κοντράστ των συναισθημάτων;

"Μακάρι να έβαζα εγώ τους λιγότερους πόντους και να συνέβαλε ο κάθε παίκτης το λιθαράκι που θα έπρεπε για να κερδίσει η ομάδα. Εγώ δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Το μόνο που με νοιάζει είναι το Αιγάλεω να φτάσει εκεί που του αξίζει".

Πού πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι; Θεωρείς δίκαιο το αποτέλεσμα;

"Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο χτίζοντας μια διαφορά 15 πόντων. Στη συνέχεια όμως, ίσως υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και πιστέψαμε ότι θα κερδίζαμε αφού πήραμε αυτή τη διαφορά, ο αντίπαλος μας έφτασε, πέρασε μπροστά και για αυτό τελικά χάσαμε".

Τι έφταιξε στο δεύτερο δεκάλεπτο και χάσατε τη διαφορά που είχατε χτίσει στα πρώτα δέκα λεπτά;

"Φυσικά η άμυνα. Δεν γίνεται να περιμένεις να κερδίσεις από την επίθεση, επειδή πετυχαίνεις πολλούς πόντους. Πρέπει πάντα να είσαι πιο καλός πίσω από ότι μπροστά για να μπορείς να πάρεις τα παιχνίδια".

Στο γήπεδό σας έχετε το απόλυτο νικών, ενώ μακριά από αυτό δεν έχετε καταφέρει ακόμη να πάρετε νίκη. Τι πιστεύεις ότι φταίει;

"Όντως μέσα στο γήπεδό μας έχουμε έναν αέρα διαφορετικό. Νομίζω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Στα εκτός έδρας ματς παρουσιάζουμε διαφορετικό πρόσωπο και μέχρι στιγμής δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε κανένα εκτός έδρας παιχνίδι".

Ποιος είναι ο στόχος σας για τη συνέχεια;

"Θέλω να πιστεύω ότι πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα στη Νέα Φιλαδέλφεια και να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι για να προχωρήσουμε στο πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα