ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Μιχάλογλου: "Στο χέρι μας η παραμονή"

Ο Πανερυθραϊκός παρουσιάστηκε σοβαρός απέναντι στην ΑΕΚ Άργους και δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με 107-70 για την 22η αγωνιστική της Α2. Ο Αντώνης Μιχάλογλου (29π. , 5ριμπ., 3ασ., 2κλ.) που ήταν ο κορυφαίος των νικητών, μίλησε στο superbasket.gr και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την συνέχεια του Πανερυθραϊκού στο πρωτάθλημα.


Η νίκη επί της ΑΕΚ Άργους

ήταν αναμενόμενη...

"Είπαμε να παίξουμε απο την αρχή πολύ δυνατά και να δούμε το παιχνίδι σαν μία πολύ δυνατή προπόνηση. Ξέραμε οτι το Άργος θα κατέβει με έξι παίχτες , -συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή- , οπότε είπαμε να παίξουμε δυνατά και να κοιτάξουμε το ματς σαν προπόνηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας".

Πόσο μακριά είναι ο στόχος της παραμονής;

"Θα είναι πολύ δύσκολο γιατί πέφτουν πέντε ομάδες, αλλά θα κυνηγάμε κάθε παιχνίδι και θα δούμε στο τέλος τι αποκομίσαμε. Ίσως καταφέρει η ομάδα να σωθεί , πράγμα που το θέλουμε όλοι μας. Αν πάρουμε τα παιχνίδια ξεχωριστά και παλέψουμε ως το τέλος , πιστεύω πως είναι στο χέρι μας να σωθούμε".

Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε εκτός έδρας το Λαύριο...

"Το Λαύριο είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά και να μην χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. Θα κυνηγήσουμε το ματς απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε και να πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα