ATP Finals: Η…παρέλαση των φιναλίστ στο μπλε χαλί (vids)

Η Piazzetta Reale υποδέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής τους φιναλίστ των φετινών ATP Finals, που περπάτησαν πάνω στο μπλε χαλί σε μια ημέρα που μπορεί ο καιρός, λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας να μην βοήθησε τους παίκτες, οι οποίοι ωστόσο εντυπωσίασαν το κοινό που συγκεντρώθηκε για να τους δει από κοντά. 

The champions have arrived #NittoATPFinals pic.twitter.com/nWY4c24RE1

ATP Tour (@atptour) November 10, 2023

Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ, Ντανιίλ Μεντβέντεφ, Γιάνικ Σίνερ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χόλγκερ Ρούνε, θύμισαν λίγο από…Χόλιγουντ, με τον Έλληνα τενίστα να προσελκύει τα περισσότερα βλέμματα. 

Stefanos Tsitsipas: Style Icon #NittoATPFinals pic.twitter.com/WbrFcRpHG4

Tennis TV (@TennisTV) November 10, 2023

Θυμίζουμε ότι η αγωνιστική δράση στο Τορίνο θα ξεκινήσει την ερχόμενη Κυριακή με τον αγώνα του Γιάνικ Σίνερ κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά (15:30 GR), ενώ στις 22:00 GR θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Χόλγκερ Ρούνε. 

Την Δευτέρα σειρά θα πάρει το άλλο γκρουπ με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να κοντράρεται με τον Κάρλος Αλκαράθ (15:30 GR), ενώ στο βραδινό παιχνίδι (22:00 GR) οι δύο κουμπάροι Ντανιίλ Μεντβέντεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ θα κλείσουν την πρώτη αγωνιστική για τη φάση των ομίλων. 

The post ATP Finals: Η…παρέλαση των φιναλίστ στο μπλε χαλί (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα