ATP Finals: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης στο Τορίνο

Γνωστά έγιναν τα 2 ζευγάρια της ημιτελικής φάσης των Nitto ATP Finals, με τους τέσσερις ημιφιναλίστ να είναι οι Γιανίκ Σίνερ και Νόβακ Τζόκοβιτς από το Green Groupμ και οι Κάρλος Αλκαράθ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ από το Red Group.

Ο Γιανίκ Σίνερ είχε το απόλυτο των νικών στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης και κέρδισε επάξια την πρώτη θέση, με την οποία και διασταυρώνεται με τον δεύτερο του κόκκινου ομίλου, τον

Ντανιίλ Μεντβέντεφ. Πρόκειται για μάχη ανάμεσα στους No4 και No3 του κόσμου αντίστοιχα.

Στο έτερο ημιτελικό ο πρώτος του Red Group Κάρλος Αλκαράθ θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο του πράσινου ομίλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, στο ματς που ενδεχομένως να συγκεντρώσει τα περισσότερα βλέμματα, μιας και είναι ανάμεσα στους 2 κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης.

Αυτή θα είναι η 4η φορά που θα συμβεί αυτό, να αναμετρώνται δηλαδή οι κορυφαίοι της παγκόσμιας κατάταξης στα ημιτελικά των Nitto ATP Finals. Η πρώτη ήταν το 1990 ανάμεσα στους Λεντλ, Αγκάσι, Έντμπεργκ και Μπέγκερ και η δεύτερη ήταν το 2004 ανάμεσα στους Φέντερερ, Ρόντικ, Χιούιτ και Σαφίν.

Η τελευταία ήταν πριν 3 χρόνια, το 2020, όπου στα ημιτελικά συναντήθηκαν οι Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τιμ και Μεντβέντεφ, με τον τελευταίο να κερδίζει τον τίτλο στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

The post ATP Finals: Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης στο Τορίνο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα