Australian Open: Απoκλεισμός για Ραντουκάνου (vids)

Η πορεία της Έμμα Ραντουκάνου σταμάτησε για 3η σερί χρονιά στον 2ο γύρο του Australian Open, μετά την ήττα της από την Κινέζα και Νο94 του κόσμου, Γιαφάν Γουάνγκ με 6-4, 4-6, 6-4 μετά από 2 ώρες και 55 λεπτά. 

Η Βρετανίδα, η οποία στο 3ο set αισθάνθηκε αδιαθεσία αποχωρώντας από το court, “πληγώθηκε” από την άσχημη μέρα στην οποία βρέθηκε το service της τελειώνοντας το ματς με 58% κερδισμένους πόντους στο πρώτο (45/77)

και 54% στο δεύτερο (14/26), αλλά και από τα πολλά αβίαστα λάθη (57) απέναντι στην Γουάνγκ που σταμάτησε στα 32. 

Ένα ακόμα στοιχείο που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί η πρωταθλήτρια του US Open του 2021, ηταν οι πολλές ευκαιρίες που είχε για break ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 4/19, την ίδια ώρα που η Γουάνγκ εκμεταλλεύτηκε τις 5 από τις 12 ευκαιρίε για break. 

Οι δύο από αυτές (2-1, 5-2) ήρθαν στο 1ο set με την Γουάνγκ να παίρνει προβάδισμα με 5-2, με την Ραντουκάνου να απαντά σε ένα από δύο χαμένα service (5-3), αλλά την Κινέζα στο τέλος να κατακτά το set με 6-4. 

Η Γουάνγκ βρήκε πρώτη break και στο 2ο set και σε συνδυασμό με ένα εύκολο hold προηγήθηκε με 2-0. Από εκεί και περα, στην καλύτερή της στιγμή στο παιχνίδι, η Ραντουκάνου κατέκτησε τα επόμενα 5 από τα 6 games σπάζοντας δύο φορές το service της Γουάνγκ (2-2, 5-3), παίρνοντας προβάδισμα με 5-3. Η Κινέζα μείωσε σε 5-4 με νέο break, όμως η Ραντουκάνου δεν της επέτρεψε να το εκμεταλλευτεί καθώς με ένα ακόμη break έκανε το 6-4 παίρνοντας το 2ο set και ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 3ο σκέλος η Γουάνγκ έκανε ακριβώς το ίδιο ξεκίνημα (2-0), την ώρα που η Βρετανίδα αποχώρησε από το court νιώθοντας αδιαθεσία.

Αυτό το break ωστόσο ήταν αρκετό για να φτάσει στην κατάκτηση του set, αλλά και να πάρει την πρόκριση στη φάση των “32” εκει όπου θα αντιμετωπίσει την συμπατριώτισσά της Κινγουέν Ζενγκ που με τη σειρά της κέρδισε την Κέιτ Μπόουτλερ με 6-3, 6-3. 



AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | SCHEDULE (+9h)

The post Australian Open: Απoκλεισμός για Ραντουκάνου (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα