Australian Open: Εξασφάλισε wild card η Βοζνιάκι

Η Δανή και πρωταθλήτρια του 2018, Καρολίν Βοζνιάκι, βρίσκεται μέσα στα πρώτα 6 ονόματα που εξασφάλισαν wild card, όπως αποκάλυψε την Τετάρτη το Tennis Australia. Η Βονζιάκι αποφάσισε να αποσυρθεί μετά το Australian Open

του 2020, ωστόσο η 33χρονη και μητέρα πλέον δύο παιδιών επέστρεψε τον περασμένο Ιούνιο στα courts και μάλιστα φτάνοντας και στο 4ο γύρο του US Open με την πορεία της να σταματάει η μετέπειτα νικήτρια του τουρνουά, Κόρι Γκοφ.

The first wildcards for @AustralianOpen 2024 have been revealed

Find out who has received a coveted main-draw spot #GoAussies #AusOpenhttps://t.co/ZosYSYKH5f

— TennisAustralia (@TennisAustralia) December 6, 2023

“Έχω τόσο υπέροχες αναμνήσεις από τη Μελβούρνη και φυσικά η κατάκτηση του Australian Open είναι η κορυφαία στιγμή στην καριέρα μου.”, είπε η Βοζνιάκι για την επικείμενη επιστροφή της στη Μελβούρνη. 

“Το να επιστρέψω στο αγαπημένο μου slam ως νέα μαμά-και να έχω και τα δύο μου παιδιά μαζί-θα είναι μια τεράστια συγκίνηση. Όλη η οικογένειά μου είναι τόσο ενθουσιασμένη. Είμαι πραγματικά ευγνώμων σε όλους για την wild card που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά στο Australian Open.” συμπλήρωσε.

Caroline Wozniacki and six Aussie players have been awarded first main-draw wildcards for the Australian Open.

Caroline Wozniacki
Kimberly Birrell
Olivia Gadecki
Taylah Preston
James Duckworth
Marc Polmans
Adam Walton

— Michal Samulski (@MichalSamulski) December 6, 2023

Εκτός από την Βοζνιάκι, τις κάρτες ελευθέρας έχουν εξασφαλίσει ακόμα 6 παίκτες και παίκτριες από την Αυστραλία, Κίμπερλι Μπιρέλ, Ολίβια Γκαντέσκι, Τάιλα Πρέστον, Τζέιμς Ντάκγουορθ, Μαρκ Πόλμανς και Άνταμ Γουόλτον. 

The post Australian Open: Εξασφάλισε wild card η Βοζνιάκι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα