Australian Open: Πέρασε στο δεύτερο γύρο η Αντρέεβα (vid)

Την πρόκριση για το δεύτερο γύρου του Australian Open πανηγύρισε η Μίρα Αντρέεβα, που επιβλήθηκε της Μπερνάντα Πέρα με 7-5, 6-2, μετά από μία ώρα και 18 λεπτά αγώνα στο Court 7 των εγκαταστάσεων της Μελβούρνης.

Η 16χρονη Ρωσίδα, που με το σημερινό αποτέλεσμα έχει πετύχει νίκη σε κάθε Grand Slam, έδειξε για μία ακόμα φορά στον κόσμο γιατί θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αθλήματος παγκοσμίως.

Μέτρησε

10 winners και τρεις άσους, ενώ υπέπεσε σε μόλις 12 αβίαστα λάθη και ένα διπλό σφάλμα. Από την άλλη η 29χρονη Αμερικανίδα είχε 19 winners, έναν άσο, και της κόστισαν τα 27 αβίαστα λάθη και το ένα διπλό σφάλμα.

Το 1ο set ξεκίνησε με break εκατέρωθεν (1-1), ενώ μέχρι το 10ο game οι ισορροπίες δεν άλλαξαν στο σκορ, ενώ στο ενδιάμεσο είχαμε ακόμα 2 break για την κάθε πλευρά (5-5). Στο φινάλε του πρώτου μέρους η νεαρή Ρωσίδα παραβίασε το service της αντίπαλής της για μία ακόμα φορά, και σέρβιρε με επιτυχία για το 1-0 (7-5).

Στο 2ο set τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα πιο απλά για την ίδια, αφού ξεκίνησε καλύτερα και “κλείδωσε” τη νίκη από τα πρώτα λεπτά. Με 4-0 στα πρώτα games η Αντρέεβα δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, και με σωστή διαχείριση έκλεισε με ασφάλεια το ματς (6-2).

Στα άλλα παιχνίδια που προηγήθηκαν, η Καρολίν Γκαρσία απέκλεισε την Ναόμι Οσάκα με 6-4, 7-6(3), η Μπεατρίζ Χαντάν Μάια νίκησε την Λίντα Φρουχβίρτοβα με 6-2, 3-6, 6-2, ενώ την έκπληξη έκανε η Βικτορίγια Γκόλουμπιτς που έβγαλε εκτός την Βερόνικα Κουντερμέτοβα, νικώντας τη με 7-6(4), 1-6, 6-1.

Boom! @CaroGarcia proves too strong for the returning Naomi Osaka, advancing 6-4 7-6(2).#AusOpen • @wwos • @espn • @eurosport • @wowowtennis pic.twitter.com/XpNLOeFCt8

— #AusOpen (@AustralianOpen) January 15, 2024

AUS OPEN MEN’S SINGLES | WOMEN’S SINGLES | OPP (+9h)

The post Australian Open: Πέρασε στο δεύτερο γύρο η Αντρέεβα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα