Australian Open: Πρόωρο αντίο η Σάκκαρη – VIDEO

06:54 9/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Αυτό που υποτίθεται πως θα ήταν το καλύτερο Australian Open, αποδείχθηκε καταστροφικό για την Μαρία Σάκκαρη.

Η φορμαρισμένη Ελληνίδα τενίστρια, ατύχησε στην κλήρωση και γνώρισε την ήττα με 6-2, 0-6, 6-3 από την καλή της φίλη, Κριστίνα Μλαντένοβιτς, ολοκληρώνοντας πρόωρα τις υποχρεώσεις της στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Πέρυσι, η Μαρία είχε φτάσει μέχρι τον 4ο γύρο του πρώτου Grand Slam

της σεζόν και η εκκίνησή της στη φετινή χρονιά με τους δύο ημιτελικούς σε Αμπού Ντάμπι και Grampians Trophy, είχαν ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις προσδοκίες.

Ωστόσο, ήταν μια κακή ημέρα για τη Σάκκαρη στην πρεμιέρα της στη Μελβούρνη, με πολλά αβίαστα λάθη (44 συνολικά), χαμηλά ποσοστά κερδισμένων πόντων στο 2ο σερβίς (34%) και έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στα κρίσιμα σημεία της αναμέτρησης.

Βέβαια, απέναντί της δεν ήταν οποιαδήποτε αντίπαλος αλλά μια από τις κορυφαίες τενίστριςς στον κόσμο στα διπλά (πρώην Νο1 και νυν Νο3) αλλά και στα μονά όπου έχει φτάσει μέχρι την 10η θέση της WTA Rankings.

What a rollercoaster ride that was! @KikiMladenovic fights back to defeat Sakkari 6-2 0-6 6-3 #AusOpen | #AO2021 pic.twitter.com/n3Y82SnuGI

— #AusOpen (@AustralianOpen) February 9, 2021

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τη Σάκκαρη στο Court 13, με τη Μλαντένοβιτς να πετυχαίνει τρία breaks στο σερβίς της Ελληνίδας, παίρνοντας προβάδισμα στο σκορ μετά από 37 λεπτά αγώνα.

Η απάντηση της Σάκκαρη ήταν γρήγορη και επιβλητική αφού έπαιξε το καλύτερο δυνατό σετ και με 6-0 σε 29 λεπτά, ισοφάρισε την αναμέτρηση.

Ένα κακό, όμως, service game της Μαρίας στο ξεκίνημα του καθοριστικού σετ, έδωσε προβάδισμα με 2-0 στη Μλαντένοβιτς η οποία κατάφερε να διατηρήσει με σχετική άνεση το σερβίς της στη συνέχεια και ολοκλήρωσε τη νίκη της, για τον 1ο γύρο του Australian Open.

Στις “64” του θεσμού, η 27χρονη Γαλλίδα Νο54 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει την Νάο Χίμπινο από την Ιαπωνία, Νο73 της κατάταξης.

Η χαμένη ευκαιρία της Σάκκαρη γίνεται καλύτερα αντιληπτή, μετά τον αποκλεισμό σοκ της Βικτόρια Αζαρένκα στον 1ο γύρο, με την οποία διασταυρωνόταν στη φάση των “32” της διοργάνωης.

Η Λευκορωσίδα, Νο12 του ταμπλό, ηττήθηκε με 7-5, 6-4 από τη Τζέσικα Πέγκουλα λίγο νωρίτερα.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+9h)

The post Australian Open: Πρόωρο αντίο η ΣάκκαρηVIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα