Τίτλος μετά από 3 χρόνια για Κέρμπερ (vids)

Η πρώην Νο1 ολοκλήρωσε μια εκπληκτική εβδομάδα στο Χόμπεργκ κατακτώντας τον τίτλο μετά από τη νίκη της στον τελικό απέναντι στην Κατερίνα Σινιάκοβα με 6-3, 6-2 μέσα σε 85 λεπτά. 

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος μετά από το Ιούλιο του 2018 (Wimbledon) για την Γερμανίδα, αλλά και 13ος καριέρας, σημειώνοντας παράλληλα την 75η νίκη της στο γρασίδι. 

Η Κέρμπερ εκμεταλλεύτηκε το άσχημο service-game της Σινιάκοβα, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 6 διπλά λάθη (τα 3 από αυτά κόστισαν break), ενώ παράλληλα

η Γερμανίδα την απέτρεψε από τις προσεγγίσεις στο φιλέ, όπου η εξαιρετική διπλίστας (κάτοχος του πρόσφατου Roland Garrosa στα διπλά) Σινιάκοβα της έκανε “ζημία”.

Spellbinding shot @AngeliqueKerber delights the crowd with this winner! #BadHomburgOpen pic.twitter.com/XB8SPQH4VZ

wta (@WTA) June 26, 2021

Η Κέρμπερ κατάφερε να “εξαργυρώσει” τα 6 από τα 13 break-points, αλλά και να κάνει το πιο σημαντικό hold του αγώνα στο 6ο game του 2ου set (4-2) το οποίο ουσιαστικά καταδίκασε την Σινιάκοβα. 

Στο 1ο set του τελικού η Κέρμπερ βρέθηκε πίσω με break (1-2), αλλά κατακτώντας τα 5 από τα επόμενα 6 games πήρε το προβάδισμα με 1-0 με την Σινιάκοβα να ολοκληρώνει το 1ο σκέλος του τελικού με 17 αβίαστα λάθη! 

Producing the angles with some flair @AngeliqueKerber | #BadHomburgOpen pic.twitter.com/I9m45YcLwA

wta (@WTA) June 26, 2021

Στο 2ο set η Γερμανίδα πήρε διαφορά 2 games (2-0), η Σινιάκοβα κατάφερε να ισοφαρίσει (2-2), αλλά από εκεί και πέρα η Κέρμπερ ήταν εκπληκτική φτάνοντας στον τίτλο, ο οποίος είναι ο πρώτος που κατακτά Γερμανίδα στο τουρνουά, από την αρχή της διοργάνωσης στη Νυρεμβέργη (2013) μέχρι σήμερα. 

BAD HOMBURG OPEN SINGLES DRAW l OOP (-2h)

The post Τίτλος μετά από 3 χρόνια για Κέρμπερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα