Charleston Open: Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών (vids)

10:00 8/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Μετά την πρόκριση της Ονς Ζαμπέρ εξαιτίας της εγκατάλειψης της Άνα Καλίνσκαγια η Τυνήσια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά μία άλλη Ρωσίδα,  τη Ντάρια Κασάτκινα.

Η Νο.3 του ταμπλό πήρε τη νίκη απέναντι στην Αμερικανίδα, Νο.9, Μάντισον Κις με 6-7(5), 6-4 6-2. Σε ένα ματς με διάρκεια δυόμιση ωρών το πρώτο σετ ήταν και το πιο ανοικτό με την Κις να σημειώνει το πρώτο break του ματς αλλά να χάνει το service της στις επόμενες δύο περιπτώσεις. Η Κασάτκινα δέχθηκε νέο break για να απαντήσει άμεσα και να το χάσει ξανά και έτσι με την κάθε παίκτρια

να έχει από τρία breaks το πρώτο σετ κρίθηκε στη διαδικασία του tie-break. Εκεί, η Κις ήταν λίγο πιο σταθερή από την αντίπαλό της και έκανε το 1-0 στο τρίτο της set point.

Ο χορός των breakσ συνεχίστηκε και στο δεύτερο κομμάτι του ματς με την Κις να σπάει πρώτη το σερβίς της αντιπάλου της, η Αμερικανίδα όμως δέχθηκε τρία breaks έναντι δύο της Κασάτκινα που έφερε ξανά την ισορροπία στο σκορ. Στο τρίτο σετ τα τρία breaks της Κασάτκινα έναντι του ενός που είχε η Κις έκαναν τη διαφορά.

Για πρώτη φορά εδώ και 23 χρόνια στην ιστορία του τουρνουά παρούσες στα ημιτελικά θα είναι οι πρώτες τέσσερις του ταμπλό με την Νο.3, την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα, να νικά 6-3 7-6(6) την Ισπανίδα Πάουλα Μπαντόσα. Η Πεγκούλα έφτασε τις 22 νίκες σε 28 ματς μέσα στη χρονιά, ξεπερνώντας σε επιτυχίες την Έλενα Ριμπάκινα.

Αντίπαλος της Πεγκούλα στα ημιτελικά θα είναι η Νο.1 του ταμπλό, η Μπελίντα Μπέντσιτς καθώς η Ελβετίδα κάτοχος του τίτλου επιβλήθηκε στα δύο σετ, 6-3 6-3 της Ρωσίδας Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

CHARLESTON OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Charleston Open: Βγήκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα