European Summer Cups: Στην 4η θέση τα κορίτσια – 5η θέση για τα αγόρια

12:06 5/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Την 4η θέση κατέκτησε η Εθνική ομάδα των κοριτσιών U14 στο προκριματικό τουρνουά του European Summer Cups, στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας, ανάμεσα σε 8 πολύ δυνατές ομάδες, στο πλαίσιο της 4ης ζώνης.

Στον 1ο γύρο, η “γαλανόλευκη” κέρδισε την  Βουλγαρία με 2-1, σε παιχνίδι που κρίθηκε στο match tie-break του διπλού, με τη νίκη αυτή να τη φέρνουν οι Νούτσου και Παρασκευοπούλου.

Στα ημιτελικά η ελληνική ομάδα διεκδίκησε την πρόκριση στον τελικό, με την οποία θα εξασφάλιζε και το εισιτήριο για την τελική φάση της

διοργάνωσης, όμως ηττήθηκε από την οικοδέσποινα Ρουμανία με 3-0. Τα κορίτσια έπαιξαν σήμερα για την 3η θέση και γνώρισαν την ήττα την Ουκρανία με 3-0 στο tie, και έτσι έφτασαν στην 4η θέση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εκπροσωπήθηκε από τις Κατερίνα Ουσταμπασίδου, Στέλλα Νούτσου και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, ενώ αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στάθης Μασταρίδης.

Παράλληλα, η Εθνική ομάδα των αγοριών U14 κατέκτησαν την 5η θέση στο προκριματικό τουρνουά του European Summer Cups, στη Βαλένθια της Ισπανίας, έχοντας απολογισμό δύο νικών σε τρία παιχνίδια στην 3η ζώνη.

Στο πρώτο ματς η Ελλάδα αντιμετώπισε την οικοδέσποινα Ισπανία και έχασε στις λεπτομέρειες την πρόκριση για τα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού. Στο consolation ταμπλό για τις θέσεις 5-8, η “γαλανόλευκη” επικράτησε αρχικά της Φινλανδίας με 2-1, και μετά της Πορτογαλίας με 2-1, για να καταλάβει την 5η θέση.

Η ελληνική αποστολή συνέθεσαν οι Άλκης Μιχαλακόπουλος, Αλέξανδρος Νούλας και Ραφαήλ Γακόπουλος, ενώ αρχηγός αποστολής είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Μίζιος.

The post European Summer Cups: Στην 4η θέση τα κορίτσια – 5η θέση για τα αγόρια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα