ITF Seniors Tour: Παγκόσμιος ο Κωνσταντίνος Εφραίμογλου

Ο δικός μας Κωνσταντίνος Εφραίμογλου, θριάμβευσε στο κορυφαίο τουρνουά βετεράνων ITF World Tennis Masters Tour της σειράς MT1000 που πραγματοποιήθηκε 30 Οκτωβρίου με 04 Νοεμβρίου στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μόλις στο δεύτερο τουρνουά του, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ο 60χρονος αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, πραγματοποίησε

ένα εκπληκτικό τουρνουά και κατάφερε να στεφθεί πρωταθλητής στην κατηγορία 60+, κυριαρχώντας των αντιπάλων του και εκ των κορυφαίων βετεράνων του κόσμου.

Ο τελικός ήταν και το πιο δύσκολο ματς του Εφραίμογλου στη διοργάνωση, επικρατώντας του Αμερικανού Τζέφρει Μπέρνετ με 7-5, 7-6(1) ο οποίος με τη σειρά του νωρίτερα είχε αποκλείσει το Νο17 του κόσμου, Ντένις Ντούμας από τον Καναδά.

Ο Εφραίμογλου κέρδισε κατά σειρά 4 Αμερικανού για να φτάσει στον τίτλο, χωρίς να χάσει σετ!

Ήταν μόλις το δεύτερο τουρνουά του Εφραίμογλου φέτος, μετά την απόσυρσή του λόγω τραυματισμού στο World Championships της Λισαβώνας τον Αύγουστο.

Ο Εφραίμογλου είχε να αγωνιστεί στο ITF Seniors από το 2018, όταν ένα σοβαρό θέμα υγείας τον άφησε εκτός των αγαπημένων του courts.

Με τη γνωστή του μαχητικότητα και την αγάπη του για το τένις, ο Κωνσταντίνος ξεπέρασε όλα τα προβλήματα και επέστρεψε με τον καλύτερο τρόπο, αποδεικνύοντας ότι είναι ένας από τους καλύτερους τενίστες στην ηλικιακή του κατηγορία στον κόσμο!

Το 2012 ο Κωνσταντίνος Εφραίμογλου είχε τερματίσει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία 50+ και το 2018 επίσης Νο1 στην κατηγορία 55+.

Εφόσον συνεχίσει έτσι, σίγουρα θα κατακτήσει την κορυφή και στην κατηγορία 60+.

ITF MT100 WORLD TENNIS MASTERS TOUR FLORIDA DRAW

The post ITF Seniors Tour: Παγκόσμιος ο Κωνσταντίνος Εφραίμογλου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα