Indian Wells: H Σαμπαλένκα “λύγισε” την Ραντουκάνου (vids)

H Αρίνα Σαμπαλένκα δυσκολεύτηκε για ένα set απέναντι στην Έμμα Ραντουκάνου με την περσινή φιναλίστ να επικρατεί τελικά με 6-3, 7-5 μετά από μία ώρα και 37 λεπτά παίρνοντας την πρόκριση για τη φάση των “16” του Indian Wells

What She Was Made For @SabalenkaA holds firm and prevails over Raducanu, 6-3, 7-5!#TennisParadise pic.twitter.com/EG8xOXo5uK

wta (@WTA) March

11, 2024

Η Νο2 του κόσμου τελείωσε το ματς με 8 άσους (2 διπλά λάθη), κέρδισε το 74% των πόντων πίσω από το πρώτο service (35/47) και το 54% στο δεύτερο (15/28), έσβησε τα 9/10 break-points της Ραντουκάνουν, ενώ αντίθετα η ίδια εμφανίστηκε πιο αποτελεσματική εκμεταλλευόμενη τις 3 από τις 7 ευκαιρίες για break. 

Στο 1ο set η Λεκορωσίδα χρειάστηκε ένα break (4-2), αλλά και να σώσει 4 break-points στο τέλος, σβήνοντας αρχικά τριπλό break-point (0/40) για να κάνει το 6-3 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0 στην αναμέτρηση. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα, η Ραντουκάνου βρέθηκε και πάλι πίσω με break (3-2), στο οποίο όμως αυτή τη φορά απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας σε 3-3. Όπως και το 1ο set έτσι και το τέλος του 2ου ήταν δραματικό με την Σαμπαλένκα να φτάνει σε break (6-5) σερβίροντας στη συνέχεια για να κλείσει το ματς.

Για να το κάνει αυτό χρειάστηκε 4 match-points, αλλά και να σβήσει 3 break-points της Βρετανίδας φτάνοντας στο 7-5 και στην προκριση στην επόμενη φάση εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε την Ελίνα Σβιτολίνα, είτε την Έμα Ναβάρο. 

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: H Σαμπαλένκα “λύγισε” την Ραντουκάνου (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Indian Wells, Σαμπαλένκα “λύγισε”, Ραντουκάνου,Indian Wells, sabalenka “lygise”, rantoukanou